REGMAR

Plexian ingår avsiktsförklaring med Coop Sverige

Fintechbolaget Plexian AB ("Plexian") meddelar idag att bolaget och Coop Sverige AB ("Coop") har tecknat en avsiktsförklaring. Avsiktsförklaringen omfattar ett samarbete bolagen emellan för att integrera Edge-plattformen i Coops medlemsprogram som har över 3,7 miljoner medlemmar.

Coop är en av Sveriges största livsmedelskedjor, med över 800 butiker i Sverige. Coop är ett kooperativ som ägs av 3,7 miljoner medlemmar. Coops medlemsprogram baseras i dagsläget på poäng som intjänas vid köp i butikerna, som sedan kan användas för att handla hos utvalda partners eller vid särskilda poängkampanjer kopplade till Coop eller en partner.

Plexian och Coop har nu ingått en avsiktsförklaring, och avser att inleda ett samarbete där Plexian baserat på sin plattform Edge agerar systemunderleverantör till Coops medlems- och partnerprogram.

"Vi är oerhört stolta att ha blivit utvalda att bistå i vidareutvecklingen av ett av Sveriges största medlemsprogram", kommenterar Staffan Mattson, VD på Plexian.

"Vi tycker det är väldigt spännande att utveckla vårt redan starka medlemsprogram till en ny nivå tillsammans med Plexian", kommenterar Karin Friis, Chef Lojalitet och Kampanj på Coop Sverige.

För ytterligare information kontakta:
Staffan Mattson, CEO, Plexian, [email protected]

Denna information är sådan information som Plexian AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 9 juli 2021, klockan 9.25 CEST.

Bolagets Certified Adviser är Eminova Fondkomission AB | 08-684 211 10 | [email protected]

Om Plexian

Plexian är ett FinTech bolag som grundades under 2017 med ett stort fokus på kunden baserat på affärsmöjligheter skapade genom open banking. Bolaget har utvecklat en transaktionsbaserad lojalitetsplattform - Edge - en försäljningsdrivande lojalitetsplattform som genererar erbjudanden åt kunder som använder det till plattformen hörande Visabetalkortet för sina betalningar. Den data som transaktionerna genererar används i Edge for att ge kunderna skräddarsydda erbjudanden som förbättrar den dagliga konsumtionen och ökar kundlojaliteten.


Om Plexian

Prenumerera

Få löpande information från Plexian via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn PLEX ISIN-kod SE0015659941 Certified Adviser Eminova Fondkomission

IR-Kontakt

Johan Möllerström CEO [email protected]