Plexian förstärker säljavdelningen - rekryterar säljare från Benify

Malmö 15 juni 2023: Malmöbaserade företaget Plexian, leverantör av datadrivna lojalitetslösningar, förstärker sin säljavdelning ytterligare och rekryterar Hanna Sandh Siwerman till att arbeta med bolagets sälj- och affärsutveckling. Hanna kommer senast från en tjänst som Head of SME Sales för Malmö och Göteborg på prisbelönade SaaS-bolaget Benify.

- Vi är oerhört glada över att få välkomna Hanna till Plexian. Då vi har fullt fokus på sälj och affärsutveckling är vi övertygade om att Hannas kompetens och erfarenhet, inte minst inom SaaS-miljön och erbjudandepositionering, kommer att spela stor roll för vår framtida tillväxt, säger Fredrik Knutsson, vice VD på Plexian.

Under de senaste månaderna har Plexian varit i dialog med ett flertal potentiella kunder och samarbetspartners. När företagets säljfunktion nu förstärks ytterligare är förhoppningen att fortsätta bredda portfolion och ta fler marknadsandelar.

- Försäljning och att skapa långsiktiga relationer med kunder är det jag brinner för. Plexian är i början av en spännande resa, inte olika den Benify gjort, med fantastiska möjligheter och spännande produkter i sin portfölj. Det känns helt enkelt som en perfekt match, och jag är väldigt glad över att få vara med om att göra Plexian till ett välkänt namn inom branschen, säger Hanna Sandh Siwerman.

Fredrik Knutsson, vice VD Plexian
E: [email protected]
T: +46 (0) 760 00 56 23

Lovisa Fredriksson, presskontakt
E: [email protected]
T: +46 (0) 734 33 31 10 

Om Plexian

Plexian grundades 2017 i Malmö och verkar inom segmentet försäljningsdrivande lojalitetslösningar med kunden i fokus. Genom den egenutvecklade plattformen EDGE skapas unika datadrivna erbjudanden baserat på AI, tidigare transaktioner och köpmönster. Två av funktionerna i EDGE är den digitala valutan PlexChain och verktyget EDGE Publish. Sedan 2021 är Plexian börsnoterat på Nasdaq First North. För mer information, se www.plexian.se.

Om Plexian

Prenumerera

Få löpande information från Plexian via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn PLEX ISIN-kod SE0015659941 Certified Adviser Eminova Fondkomission

IR-Kontakt

Johan Möllerström CEO [email protected]