REG

Plexian AB (publ) gör förändringar i styrelsen

Malmö 28 november 2022: Cecilia Wallersköld meddelar idag att hon frånträder sin roll som styrelseledamot i Plexian AB (publ) av personliga skäl. Cecilia har suttit i Plexians styrelse sedan januari 2020 och ersätts av Sami Sulieman som valdes in i styrelsen den 23 november 2022. Cecilia lämnar sitt styrelseuppdrag i Plexian per den 28 november 2022.

- Vi är väldigt tacksamma över att få ha haft med Cecilia på den resa vi gjort tillsammans med Plexian. Vi tackar henne för hennes starka engagemang och önskar henne all välgång framöver, säger Per-Ola Rosenqvist, styrelseordförande i Plexian.

Sami Sulieman, ny styrelseledamot, har lång erfarenhet som entreprenör och av att äga, bygga samt driva bolag inom olika branscher, inte minst inom finansbranschen. Han är även en av medgrundarna till Plexian.

- Samis kunskap och expertis och inte minst erfarenhet kommer att gagna styrelsen såväl som Plexian som bolag, Vi är mycket glada över att få välkomna honom i styrelsen, säger Per-Ola Rosenqvist, styrelseordförande i Plexian.

Styrelsen har därmed följande uppsättning: Staffan Mattson, Per-Olov Carlsson, Sami Sulieman, Henric Blomsterberg och Per-Ola Rosenqvist (ordförande).

För ytterligare information, kontakta:
Staffan Mattson, CEO, Plexian
E-post: [email protected] 

Om Plexian
Plexian är ett fintech-bolag som grundades 2017 och som verkar inom segmentet försäljningsdrivande lojalitetslösningar med kunden i fokus. Affärsmodellen bygger på att konvertera redan existerande medlemmar hos B2B partners med stora medlemsdatabaser till användare av den egenutvecklade plattformen Edge. Medlemmen får tillgång till unika datadrivna erbjudanden baserat på köpmönster och Plexians partner kan skapa en ökad förståelse för sin kund baserat på analyser som grundar sig på kundernas transaktioner och aktiviteter på Edge.

Bolagets Certified Adviser är Eminova Fondkommission AB | 08-684 211 10 | [email protected]


Om Plexian

Prenumerera

Få löpande information från Plexian via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn PLEX ISIN-kod SE0015659941 Certified Adviser Eminova Fondkomission

IR-Kontakt

Johan Möllerström CEO [email protected]