VD-brev

Jag vill skriva några rader om några högst aktuella saker inom Mavshack. De vederlagsfria teckningsoptionerna och processen kring dem är i full gång. Prospektet är under handläggning av Finansinspektionen och kommer att publiceras när vi fått det godkänt. Det är något längre handläggningstid än normalt och vi kan därför inte kommunicera exakt när det blir klart. Informationen om tidsplan och annan praktisk information kring teckningsoptionerna kommer att ske, som vanligt, via pressmeddelande så att marknaden får ta del av informationen samtidigt.

Mavshack har under våren arbetat med att ta fram en teknisk avancerad och samtidigt enkel liveshoppingtjänst som gör det möjligt för alla att kunna streama var som helst, när som helst och med eller utan Mavshacks inbyggda köpfunktionalitet. Jag är väldigt stolt över resultatet som vi vi lanserade förra veckan.

För Mavshack är liveshopping ytterligare ett användningsområde för bolagets kärnverksamhet, streaming. Att kunna streama via smartphones var som helst i världen kommer som ett naturligt komplement till Mavshack Zellma som erbjuder professionellt producerad liveshopping i studioformat. Fokus för försäljningen kring Mavshacks samtliga liveshoppingtjänster ligger nu på retailbolag där ser störst kundnytta.

Intresset för Mavshack Mobile Live Shopping är stort och redan i måndags (24/5) inleddes ett samarbete med Fiskars Group och vi har nöjet att i kväll kl 18.30 premiärsända på:

https://www.iittala.com/sv-se/live-shopping

Häng gärna med oss i kväll!

Tommy Carlstedt

______________________________________________________________

Om Mavshack AB

Mavshack AB investerar i bolag med inriktning mot digital distribution. Koncernen består av dotterbolagen Mavshack Movies, Mavshack Zellma, 24hTech, YourIT och Partner54. Sedan 2007 förenklar vi våra kunders verksamhetsprocesser genom att erbjuda fullservice-tjänster inom helintegrerade plattformslösningar, streamingteknik, direct carrier billing och den senaste tekniken inom ljud, bild och AR-produktion. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon: 08 463 83 00, Email: [email protected]. Mer information finns på www.mavshack.se


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank