Tobias Fridman utsedd till ny ordförande i Mavshack

Mavshacks styrelse utsåg vid sitt konstituerande sammanträde Tobias Fridman till ny ordförande efter Christer Engqvist. Tobias är chefsjurist och Head of Business & Product Development Legal Services på konsultföretaget More Time.

Efter bolagsstämman den 16 juli består Mavshacks styrelse vid sidan av ordföranden av Jonas Litborn, Ulf Nilsson samt nyvalda Rains David och Freddie Matta. De nya ledamöterna har båda djup kompetens på innehållssidan och ett starkt nätverk inom filippinsk underhållningsindustri.

Rains David är VD för det filippinska produktionsbolaget Ambient Media som är blivande dotterbolag till Mavshack. Rains David är även chefsjurist vid Global Link Holdings. Freddie Matta är entreprenör och grundare av Ambient Media och har tidigare även varit VD i Global Link-koncernen. Matta producerade den första fullängdsfilmen i 3D i Filippinerna. Som ett resultat av Mavshacks köp av 51 procent av Ambient Media från Global Link, blir Global Link aktieägare i Mavshack.

Mavshacks strategi är att stärka erbjudandet med relevant och attraktivt innehåll i form av TV- serier och filmer, för filippiner och indier som lever utanför sitt hemland. Delägarskapet i Ambient Media ger Mavshack egen produktionskapacitet och lokaliseringskapacitet (dubbning, voice over och undertexter).

17 juli 2015

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Anders Lindén, VD,
tel: 08-12451790

Om Mavshack AB (publ)
Mavshack driver en av världens snabbast växande Internet-TV-tjänster med asiatisk underhållning. Tjänsten, som är tillgänglig via internetanslutna enheter, är genuint global och har idag användare i över 80 länder. Med det största biblioteket av filippinska och indiska titlar, samt avtal med Asiens ledande innehållsleverantörer, är Mavshack det självklara valet för asiatisk underhållning runt om i världen.

Mavshack AB är ett publikt bolag listat på Nasdaq First North med kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bankaktiebolag. Mer information om bolaget finns på www.mavshack.se.


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank