SASSE Sustainability Group väljer Mavshack Studio för andra året i rad.

Sustainability Group på Handelshögskolans studentkår väljer Mavshack Studio som leverantör för att producera och distribuera "Sustainable Fashion Show" för andra året i rad.

Evenemanget produceras i Mavshacks Studio i Värtahamnen, distribueras via Mavshacks streamingplattform och består av föreläsning, paneldebatt och modevisning kring hållbart mode. Evenemanget markerar finalen av "Sustainable Fashion Week" som arrangeras av studentkåren på Handelshögskolan i Stockholm.

"Förra årets samarbete för "Sustainable Fashion Show" med Mavshack Studio blev en stor succé och nådde ut till otroligt många människor över hela världen. SASSE Sustainability Group strävar alltid efter att främja hållbara värden och därav valde vi att samarbeta med Mavshack Studio. Vi ser fram emot att tillsammans presentera årets upplaga av SASSES största externa event". - säger Kiryl Shantyka, Projektledare på SASSE Sustainability Group.

"The Student Association at the Stockholm School of Economics" (SASSE) är en icke-religiös och en icke-politisk organisation med över 2200 medlemmar. När SASSE grundades 1909 bedrevs verksamheten från Brunkebergstorg och över ett sekel senare ligger SASSE på Sveavägen i hjärtat av Stockholm och har blivit en dynamisk organisation där 90% av studenterna på SSE är aktiva inom SASSE.

"Vi är väldigt glada och förväntansfulla över att återigen få producera "Sustainable Fashion Show" ihop med SASSE i år igen. Förra årets event var väldigt lyckat och fick otroligt fin respons, framförallt var det kul att vi nådde ut så brett med tusentals tittare i mer än sju länder runt om i Europa." säger Jordan Sörbom på Mavshack

För mer information vänligen kontakta :

För mer information om Mavshack, besök mavshack.se eller kontakta:

Tommy Carlstedt, VD Mavshack AB, Telefon 08 - 124 51 790

Om Mavshack AB

Mavshack AB investerar i bolag med inriktning mot digital distribution. Koncernen består av dotterbolagen Mavshack Movies, Mavshack Zellma, 24hTech, YourIT och Partner54. Sedan 2007 förenklar vi våra kunders verksamhetsprocesser genom att erbjuda fullservice-tjänster inom helintegrerade plattformslösningar, streamingteknik, direct carrier billing och den senaste tekniken inom ljud, bild och AR-produktion. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon: 08 463 83 00, Email: [email protected]. Mer information finns på www.mavshack.se


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank