Rättelse: Mavshack flyttar avstämningsdagen och teckningsperioden för rättviseemissionen

Mavshack har beslutat att flytta avstämningsdagen för bolagets rättviseemission från den 29 maj (vilket framgick av kallelsen till den extra bolagsstämman som publicerades 21 maj 2015) till den 11 juni 2015. Detta får till följd att teckningsperioden för rättviseemissionen ändras till 15 juni - 29 juni 2015.

22 maj 2015

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Anders Lindén, t.f. VD, tel: 08-12451790

Om Mavshack AB (publ)
Mavshack driver en av världens snabbast växande Internet-TV-tjänster med asiatisk underhållning. Tjänsten, som är tillgänglig via internetanslutna enheter, är genuint global och har idag användare i över 80 länder. Med det största biblioteket av filippinska och indiska titlar, samt avtal med Asiens ledande innehållsleverantörer, är Mavshack det självklara valet för asiatisk underhållning runt om i världen.

Mavshack AB är ett publikt bolag listat på Nasdaq First North med kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bankaktiebolag. Mer information om bolaget finns på www.mavshack.se.


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank