Offline-viewing erbjuds från januari

Mavshack abonnenter kommer från början av januari kunna se tjänstens filmer och TV-serier genom s.k. offline viewing. Detta är en stor konkurrensfördel i de regioner där tillgängligheten till internet och kostnaden för mobil datatrafik kan utgöra en tröskel för SVOD- tjänster. Offline-viewing kommer även skapa mervärde för de abonnenter som inte alltid har tillgång till internet, exempelvis pendlare.

Till en början blir det främst Mavshacks filippinska innehåll, inklusive TV serien #Jadine som blir tillgängligt via offline-viewing. Mavshacks ambition är att erbjuda så stor del av sitt innehåll som möjligt offline. Offline-viewing blir endast tillgänglig för Mavshacks betalande Premium abonnenter.

- Vi är glada att inom kort kunna erbjuda en betydande del av vårt innehåll offline. Mobil datatrafik är en påtaglig kostnad i flertalet regioner där Mavshack är verksamma. Detta blir ett bra sätt att både öka tillgängligheten och användarvänligheten för vår tjänst. Vi bedömer att det finns en stor efterfrågan att lätt kunna ladda ned en film eller några TV-avsnitt via WiFi för att sedan ha möjligheten att titta från vart du vill, säger Anders Lindén, VD Mavshack.

Offline-viewing kommer till en början finnas tillgänglig via Android enheter för att därefter även erbjudas via iOS och övriga plattformar.

25 november 2015

För mer information, vänligen kontakta:
VD Anders Lindén, telefon 08-12 45 17 90
[email protected]

Om Mavshack AB (publ)
Mavshack driver en global Internet-TV-tjänst med asiatisk underhållning. Tjänsten, som är tillgänglig via internetanslutna enheter, är genuint global och har idag användare i över 80 länder. Med det största biblioteket av filippinska och indiska titlar, samt avtal med Asiens ledande innehållsleverantörer, är Mavshack det självklara valet för asiatisk underhållning runt om i världen. Bolaget driver sin verksamhet på en egenutvecklad teknikplattform.

Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North med kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bankaktiebolag. Mer information om bolaget finns på www.mavshack.se


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank