Ny strategi för mavshack.com i Indien

Idag återlanseras mavshack.com i Indien med ny strategi. Efter genomförda marknadsanalyser och noga övervägande har ledningen konstaterat att det saknas en streamingtjänst som har en tydlig prisstrategi anpassad efter de lokala förutsättningarna i Indien. Målsättningen är att kunna leverera ett brett utbud av indiska filmer och tv-serier till den stora mängden kunder som vill avnjuta Indiskt innehåll via mobila lösningar till ett riktigt lågt pris.

Antalet internetanvändare i Indien har stigit från 481 miljoner (december 2017) till 560 miljoner (december 2018) och antalet smartphoneanvändare är 446 miljoner. Därför är marknaden i allra högsta grad intressant för Mavshack som redan nu har fler än 2 000 titlar tillgängliga på den indiska marknaden.

Marknadsföringsmässigt kommer mavshack.com främst använda sig av sociala medier och arbetet har redan inletts med att identifiera företag och tjänster där det kan finnas fördel att samexistera med. En lågprissatsning inom streaming förutsätter smartare lösningar gällande marknadsföring och försäljning.

"Bit för bit faller pusselbitarna på plats och vi gör vad vi kan för att hela tiden hitta nya möjligheter med de resurser vi har tillgängliga för Mavshack. När det gäller vår nya indiensatsning så tar vi ett grepp att bli en streamingaktör med en aggressivt prissatt filmtjänst för att kunna attrahera en så stor marknadspotential som möjligt i Indien" . säger Tommy Carlstedt, VD Mavshack AB.

Stockholm den 27 maj 2019

Mavshack AB (publ)

För mer information vänligen kontakta:
VD Tommy Carlstedt
Telefon 08 1245179

Denna information är sådan information som Mavshack AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 27 maj 2019 kl. 10:30 CEST.

Om Mavshack AB
Mavshack AB investerar i bolag med inriktning mot digital distribution. Koncernen består av dotterbolagen 24hTech, IPMovers, Mavshack Movies och Recapture IT samt intressebolaget Ambientmedia. Sedan 2007 förenklar vi våra kunders verksamhetsprocesser genom att erbjuda fullservice-tjänster inom helintegrerade plattformslösningar, streamingteknik, direct carrier billing och den senaste tekniken inom ljud, bild och AR-produktion. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon: 08 463 83 00, Email: [email protected]. Mer information finns på www.mavshack.se 


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank