Mavshacks styrelse utser ny styrelseordförande och frigör resurser för den planerade parallellistningen i Asien

Styrelsen för Mavshack har utsett Christer Enqvist till ny styrelseordförande fram till nästa årsstämma. Tidigare ordföranden Fredric Forsman har valt att avgå för att med kraft kunna fokusera på Mavshacks tidigare kommunicerade parallellistning i Asien. Christer Enqvist har tidigare varit ledamot i Mavshacks styrelse och har en lång bakgrund inom internationell försäljning.

För att lyckas med den sedan tidigare kommunicerade parallellistningen i Asien krävs fullt fokus varför styrelsen har gett Fredric Forsman uppdraget att leda arbetet.

- Fredric Forsman har spelat en avgörande roll i Mavshacks uppbyggnad och utveckling, säger Jonas Litborn, vd Mavshack. Jag och styrelsen är glada över att ha honom kvar som bolagets juridiska företrädare och att leda arbetet med den viktiga parallellistningen i Asien. Nu hoppas vi på en framgångsrik listning och de möjligheter det skulle ge Mavshack.

Tillsättningen av Christer Enqvist som ny styrelseordförande är ett led i ökat försäljningsfokus. Christer har under många år arbetat med global försäljning, bland annat med global försäljning och affärsutveckling på finska Fiskars OY. Med sitt internationella nätverk i ryggen kommer Christer att stötta Mavshacks försäljnings- och affärsutvecklingsorganisation.

- Vi är oerhört glada över att Christer har tackat ja till ordförandeposten och att ta en mer aktiv del i Mavshacks utveckling framåt, säger Jonas Litborn, vd Mavshack. Med sin internationella försäljningsbakgrund och nätverk kommer han att spela en oerhört viktig roll för Mavshack.

I samband med detta omstruktureras dotterbolaget Mavshack Movies AB som får ett tydligare försäljningsuppdrag med fokus på försäljning genom bland annat samarbetspartners. Sukhdeep Boghal, tidigare chef för marknadsföring och strategi inom Mavshack AB, tillsätts som vd för dotterbolaget.

Christer tillträder posten som ordförande den 10 september 2014.

Stockholm 2014-09-09

För mer information kontakta:
Jonas Litborn
President and CEO
[email protected]
+46 70 640 07 40

Marika Khodr
Head of Communication and Marketing
[email protected] 
+46 70 640 68 83

Om Mavshack AB (publ)
Mavshack driver en av världens snabbast växande Internet-TV-tjänster med asiatiska filmer i HD, musikvideor och TV-serier utan reklam. Tjänsten, som bygger på streamingteknik, är tillgänglig via alla Internetanslutna enheter till en låg månadsavgift. Redan idag har Mavshack det största biblioteket av filippinska och indiska titlar och har tecknat avtal med Asiens ledande innehållsleverantörer.

Mavshack AB är ett publikt bolag listat på OMX Nasdaq First North med kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bankaktiebolag. Mer information om bolaget finns på www.mavshack.se.

Bifogade filer

mavshack_press_140909.pdf

Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank