REGMAR

Mavshacks styrelse har utsett ny ordförande

Mavshacks styrelse har valt att utse Rainier David till ny ordförande fram till ordinarie årsstämma. Valet skedde på ett styrelsemöte under torsdag förmiddag. Rainier David har sedan 2015 varit verksam inom Mavshack och har mellan åren 2016-2017 arbetat som uppskattad vd för bolaget.

"Jag är glad över att ha blivit utsedd till styrelseordförande, nu när jag har varit delaktig, på olika nyckelpositioner, inom Mavshack i snart sju år. Mina erfarenheter av att ingå i styrelsen, samt tidigare vd, kompletterat med min mer än tioåriga erfarenhet inom underhållnings-, IT- och streamingverksamheten, kommer vara positiva faktorer till att driva Mavshack mot effektivitet och lönsamhet.": säger Rainier David, styrelseordförande i Mavshack AB.

För mer information om Mavshack, vänligen kontakta:

Tommy Carlstedt, VD Mavshack AB, Telefon 08 - 124 51 790

Denna information är sådan information som Mavshack AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 27:e januari 2022 kl. 09:30 CET

Om Mavshack

Mavshack är ett globalt mjukvaruföretag som är specialiserat på streaming. Företagets primära produkt är en egenutvecklad och molnbaserad plattform för liveshopping med vilken varumärken kan producera direktsänt och interaktivt videoinnehåll i marknadsföringssyfte. Plattformen gör det möjligt för företag att erbjuda digitala shoppingupplevelser som kan distribueras via webbplatser, sociala medier och andra digitala kanaler. Mavshacks liveshoppingsatsning startades under 2020 och har sitt huvudkontor i Stockholm.


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank