REGMAR

Mavshack Zellma tecknar liveshoppingavtal med Younited Boutiques

Idag har Mavshack Zellma tecknat avtal med Webgallerian Scandinavia AB för produktion och distribution av liveshopping åt den digitala gallerian younitedboutiques.se

Younited Boutiques inleder med åtta timmars liveshopping i februari med en plan att öka till 32 timmar i mars.

"Younited Boutiques har ett spännande koncept som förenar många mindre handplockade webbutiker i en digital galleria och det ger oss ett brett och bra utbud av butiker att göra liveshopping till," säger Mavshack Zellmas VD Pål Burman.

Zellma producerar liveshopping i Europas största green-screen studio med programledare och full TV-kvalitet på produktionen. Under sändningarna, som visas både på zellma.com och kundens plattform, kan konsumenterna handla enkelt och direkt.

"Vi blev mycket imponerade av Zellmas sätt att ta sig an liveshopping, som håller på att bli det hetaste inom e-handel just nu", säger Ingemar Gleissman, VD och grundare till Younited Boutiques, efter ha besökt Zellmas studio och pratat med medarbetarna, och lägger till, "Det som för oss avgjorde valet av Zellma, var deras professionalitet avseende både teknik och medarbetare. Jag tror att man ska tänka TV när man ska göra liveshopping på nätet. Det är precis vad Zellma gör med en riktig TV studio och ett team som har mångårig erfarenhet från broadcast TV, även i kommersiella sammanhang."

Younited Boutiques har tagit de mindre butikerna under sina vingar och skapat en helt ny marknadsplats för små och medelstora webbutiker - nätets motsvarighet till butikerna på de små bakgatorna med sitt personliga utbud och spännande sortiment. Butikerna är handplockade och kurerade för att möta konsumentens intresse av att hitta nya spännande och överraskande butiker och produkter med en twist. Younited Boutiques ger webbutikerna en chans att växa genom sin "Marketing Community", som de annars inte skulle ha.

Mavshack Zellma erbjuder underhållande och effektiv liveshopping. Företaget drivs av professionella tv-producenter och entreprenörer och i staben ingår välkända programledare och influencers.

Stockholm den 14:e januari 2021
Mavshack AB (publ)

För mer information vänligen kontakta:

Ingemar Gleissman, Younited Boutiques, 070-9588800

Tommy Carlstedt, VD, Mavshack AB, 08-12451790

Denna information är sådan information som Mavshack AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 14:e januari 2021 kl. 17:00 CET

Om Mavshack AB
Mavshack AB investerar i bolag med inriktning mot digital distribution. Koncernen består av dotterbolagen 24hTech, Mavshack Movies, Mavshack Zellma, YourIT och Partner54. Sedan 2007 förenklar vi våra kunders verksamhetsprocesser genom att erbjuda fullservice-tjänster inom helintegrerade plattformslösningar, streamingteknik, direct carrier billing och den senaste tekniken inom ljud, bild och AR-produktion. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon: 08 463 83 00, Email: [email protected]. Mer information finns på www.mavshack.se


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank