Mavshack Zellma gör liveshopping med Parfym.se

Mavshack Zellma och Parfym.se har ingått avtal om att producera och distribuera inledningsvis fem liveshopping-program under 2021.

"Genom liveshopping vill vi komma ännu närmare våra kunder, inspirera och vägleda dem i sina val av skönhetsprodukter. Vi är i en expansiv fas och genomför just nu en av våra hittills största varumärkesbyggande marknadsinsatser och detta initiativ ser vi kommer att bli en naturlig del i vår kommunikation med både befintliga och nya kunder. Tillsammans med Mavshack Zellma kommer vi att producera inspirerande program med starka profiler, programledare och bra underhållning", säger Julia Brannemark Brand & Social Media Manager på Parfym.se.

Innehåll, manus och koncept kommer tas fram av Mavshack Zellma tillsammans med Parfym.se. Programmen kommer att spelas in i studion i Värtahamnen i Stockholm.

"Vår målsättning är att väcka positiva känslor kring Parfym.se och att Mavshack Zellmas liveshoppingupplevelse leder till ökad försäljning," säger Matilda Olsson, Nordic sales manager på Mavshack Zellma.

Parfym.se grundades år 2005 med ambitionen att utmana den traditionella skönhetsbranschen och göra den tillgängligare för fler, vilket de gör genom att erbjuda skönhetsprodukter online till bra priser. Idag är Parfym.se en av Nordens största skönhetsdestinationer med ett brett sortiment av produkter inom parfym, hudvård, hårvård och makeup. Bolaget har sitt säte i Stockholm och omsätter knappt 230 MSEK (2019). Sedan 2019 är private equity-bolaget Priveq majoritetsägare i Parfym.se. Läs mer på www.parfym.se

Mavshack Zellma skapar professionell liveshopping där Zellma värdesätter kunders varumärke lika högt som kunderna själva. Liveshoppingupplevelsen utgår från studioproduktion med broadcastkvalitet som distribueras via Mavshacks egenutvecklade streamingplattform. Mavshack distribuerar digitalt över hela världen och nu har Mavshack adderat möjligheten till liveshopping via streamingplattformen.

För mer information vänligen kontakta:
Tommy Carlstedt, VD Mavshack AB, Telefon 08-12451790

Om Mavshack AB

Mavshack AB investerar i bolag med inriktning mot digital distribution. Koncernen består av dotterbolagen Mavshack Movies, Mavshack Zellma, 24hTech, YourIT och Partner54. Sedan 2007 förenklar vi våra kunders verksamhetsprocesser genom att erbjuda fullservice-tjänster inom helintegrerade plattformslösningar, streamingteknik, direct carrier billing och den senaste tekniken inom ljud, bild och AR-produktion. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon: 08 463 83 00, Email: [email protected]. Mer information finns på www.mavshack.se


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank