Mavshack Zellma adderar köpfunktionalitet via Swish

Mavshack Zellma lanserar en Swishlösning för liveshopping i samarbete med Adoveo, för att ytterligare förenkla köpprocessen för liveshopping-kunder. Swish & deliver innebär att man i livesändningen klickar på en länk eller QR-kod som direkt öppnar Swish hos det säljande varumärket med ett förinställt pris på just det erbjudande som kunden valt att köpa. Målsättningen är att hela processen skall gå på under minuten.

"Vi testade Swish & Deliver live i Generation Zellma tillsammans med Base of Sweden och det fungerade utmärkt" säger Pål Burman, VD på Mavshack Zellma. Nu utvecklar vi detta ytterligare så att man kan göra kombinationsköp med flera produkter. Huvudstrategin är ju att kunden betalar direkt utan att hamna i en köpkorg för att sedan gå till betalning. Då kan hela kundresan ta mindre än en minut" fortsätter Pål.

Cecilia Johansson på Adoveo är mycket nöjd med utfallet av Swish & Deliver. "Vi har fokuserat på att förenkla och snabba på själva köpprocessen i liveshopping. Vill du köpa ett erbjudande som kan var begränsat i antal och tid så skall själva köpet gå blixtsnabbt. Och för varumärket så flyttar du fram själva betalningen först för att sedan låta kunden fylla i sina uppgifter i ett bekräftelse sms." fortsätter Cecilia Johansson

"Vi är mycket imponerade och stolta över vår partner Adoveo som så exemplariskt använder Swish plattform för att skapa innovativa och nytänkande kundresor" säger Sofia Norén Communication & Growth Manager på Swish.

För ytterligare information kontakta;

Pål Burman, CEO Mavshack Zellma, 070-3255774

Cecilia Johansson, Adoveo på tel 0733-845855 alt [email protected]

Om Mavshack AB

Mavshack AB investerar i bolag med inriktning mot digital distribution. Koncernen består av dotterbolagen Mavshack Movies, Mavshack Zellma, 24hTech, YourIT och Partner54. Sedan 2007 förenklar vi våra kunders verksamhetsprocesser genom att erbjuda fullservice-tjänster inom helintegrerade plattformslösningar, streamingteknik, direct carrier billing och den senaste tekniken inom ljud, bild och AR-produktion. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon: 08 463 83 00, Email: [email protected]. Mer information finns på www.mavshack.se


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank