Mavshack utvidgar sin närvaro i Mellanöstern - lanserar i Bahrain och Kuwait

Mavshack har idag nöjet att meddela att deras streamingtjänst för första gången kommer bli tillgänglig i Bahrain och Kuwait. Lanseringen sker i slutet av april genom att Mavshacks abonnemang börjar säljas via mobiloperatörerna VIVA Bahrain och VIVA Kuwait. Detta efter att ett strategiskt partnerskap idag ingåtts med Intigral, en av de ledande digitala bolag i regionen som bl.a. tillhandahåller Direct Carrier Billing (DCB) åt operatörer och innehållsleverantörer.

Lanseringen i Bahrain och Kuwait sker i samarbete med ledande mobiloperatörer, en för Mavshack beprövad och framgångsrik lanseringsstrategi från Förenade Arabemiraten där det idag bor över 1 miljon filipiner. Genom att samarbeta med mobiloperatörer har Mavshack skapat slagkraftiga och effektiva sälj- och marknadskanaler riktad till de över 3 miljoner filippiner boende i Mellanöstern. Mobiloperatörer tillhandahåller bl.a. problemfria betalningslösningar genom kundernas mobilabonnemang (inklusive kontantkort), vilket underlättar försäljningen till Mavshacks målgrupp som i regel främst använder kontanter för sina konsumtionsvanor.

- När vi lanserar i Bahrain och Kuwait kommer vi till stor del använda samma framgångsrika lanseringsstrategi som vi gjorde i Förenade Arabemiraten hösten 2015. Mellanöstern är en viktig marknad för oss och det gläder mig oerhört att vi nu tillsammans med ytterligare etablerade och konkurrenskraftiga aktörer kommer fortsätta expandera i Mellanöstern, säger Rainier David VD Mavshack.

- Vi är glada att var första med att erbjuda den senaste asiatiska streamingstjänsten i Kuwait och Bahrain. Tillsammans med Mavshack leverera vi den bästa kundupplevelsen i kombination med ett innovativt betalningssätt genom vårt ledande direktdebiteringlösning, säger Bader Al Ghubain, Mobile Vice President, Intigral.

För mer information om Intigral vänligen besök:
http://www.intigral.net/about-us

För mer information vänligen kontakta:
VD Mavshack, Rainier David, Tel 08 12451790
CFO Mavshack, P-O Östberg, Tel 08 12451790

Om Mavshack AB (publ)
Mavshack driver en global Internet-TV-tjänst med asiatisk underhållning. Tjänsten, som är tillgänglig via internetanslutna enheter, är genuint global och har idag användare i över 80 länder. Med det största biblioteket av filippinska och indiska titlar, samt avtal med Asiens ledande innehållsleverantörer, är Mavshack det självklara valet för asiatisk underhållning runt om i världen. Bolaget driver sin verksamhet på en egenutvecklad teknikplattform.

Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North med kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bankaktiebolag. Mer information om bolaget finns på www.mavshack.se


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank