Mavshack utser Ron Tan, med gedigen erfarenhet inom underhållningsindustrin, till ny styrelseledamot

Singapore och Los Angeles baserade Ron Tan, ägare och VD för Victory Hill Exhibitions, blir ny styrelseledamot i Mavshack.

Ron Tan har en gedigen erfarenhet inom underhållningsindustrin och har, bland annat, tidigare arbetat som filmproducent. Som VD för Victory Hill Exhibitions har Ron Tan senast arbetat i nära samarbete med Disney-ägda Marvel Studios. Victory Hill Exhibitions är i dagsläget mest känd för sin interaktiva utställning Marvel's The AVENGERS S.T.A.T.I.O.N (Scientific Training and Tactical Intelligence Operative Network). Utställningen är förnuvarande vid Discovery Times Square i New York och flyttas vidare till Korea i maj.

- Jag ser fram emot mitt styrelseuppdrag i Mavshack. Företaget har goda förutsättningar att bli den ledande streamingtjänst för asiatiska kundgrupper runt om i världen, säger Ron Tan.

Victory Hill Exhibitions blev förra månaden uppköpt av företaget Cityneon som är noterat på Singaporebörsens huvudlista. Ron Tan kommer fortsätta som VD för Victory Hill Exhibitions efter det att försäljningen är avslutad.

29 april, 2015

Om Mavshack AB (publ)
Mavshack driver en av världens snabbast växande Internet-TV-tjänster med asiatisk underhållning. Tjänsten, som är tillgänglig via internetanslutna enheter, är genuint global och har idag användare i över 80 länder. Med det största biblioteket av filippinska och indiska titlar, samt avtal med Asiens ledande innehållsleverantörer, är Mavshack det självklara valet för asiatisk underhållning runt om i världen.

Mavshack AB är ett publikt bolag listat på Nasdaq First North med kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bankaktiebolag. Mer information om bolaget finns på www.mavshack.se.


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank