Mavshack utökar sitt Live Sport Erbjudande

Försäljningen av dagsabonnemang i Mellanöstern har stadigt ökat sedan introduktionen av direktsänd sport på Mavshack.com. Baserat på intresset för direktsänd sport har Mavshack nu utökat sitt erbjudande i regionen. Baserat på nuvarande konsumtionsmönster på siten kan konstateras att Mavshacks dagspass abonnemang inte bara lockat till sig kunder från den filippinska och indiska diasporan i Kuwait, Bahrain och Förenade Arabemiraten utan även andra Telco abonnenter i regionen.

Baserat på ovanstående kommer Mavshack framgent att bredda sitt erbjudande av direktsänd sport i regionen med i helgen då finalen i Seamaster 2017 ITTF World Tour Indian Open direktsänds i Mellanöstern från New Delhi på mavshack.com. Turneringen är en del av bordtennisens världsturnering Seamaster World Tour. Kvalspelet pågår just nu och sänds på ITTFs egna hemsida; www.ittf.com.

15 februari 2017

För mer information vänligen kontakta
VD Rainier David, Telefon 08 12451790
VP Marketing Jonas Litborn, Telefon 08 12451790

Om Mavshack AB (publ)
Mavshack driver en global Internet-TV-tjänst med asiatisk underhållning. Tjänsten, som är tillgänglig via internetanslutna enheter, är genuint global och har idag användare i över 80 länder. Med det största biblioteket av filippinska och indiska titlar, samt avtal med Asiens ledande innehållsleverantörer, är Mavshack det självklara valet för asiatisk underhållning runt om i världen. Bolaget driver sin verksamhet på en egenutvecklad teknikplattform.

Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North med kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank. Mer information om bolaget finns på www.mavshack.se


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank