Mavshack Studio tecknar avtal med Creed Media

Creed Media och Mavshack Studio ingår ett avtal kring användande av Mavshacks greenscreenstudio i Värtahamnen i Stockholm. Ramavtalet är löpande och studion ses som ett ypperligt komplement till Creed Medias redan omfattande erbjudande till sina kunder.

Creed Media riktar sig mot Gen Z och grundades av Timothy Collins, Hugo LePrince och Eliot Robinson (Dunk), den svenska duons envisa och oortodoxa inställning till digitala medier, matchad med många års erfarenhet av att bygga onlinecommunities, hittade snabbt en lucka i den traditionella marknadsföringsmixen värd att fylla. Varumärken av alla former och storlekar letade efter access till en ung och hungrig digital publik, och deras kollektiva nätverk, know-how och passion såg dem snabbt leverera banbrytande tillvägagångssätt för både musikartister, influencers och innehållsskapare.

Creed Media har genomfört sin första inspelning i studion och då fanns bland annat artisten Greekazo med på plats.

"Greenscreenstudion är unik och detta samarbete är ett tydligt tecken på att behov av lösningen vi erbjuder finns på marknaden. Vi ser med tillförsikt fram mot fortsatt samarbete och har möjlighet att hjälpa ännu fler mediabolag till ännu bättre produktioner"; säger Tommy Carlstedt, VD för Mavshack. "Vi arbetar aktivt för att erbjuda Mavshacks teknik och produktionskapacitet för alla slags uppdrag där kunder har behov av studio och streaming"

För mer information om Mavshack, besök mavshack.se eller kontakta:

Tommy Carlstedt, VD Mavshack AB, Telefon 08 - 124 51 790

Om Mavshack AB
Mavshack AB investerar i bolag med inriktning mot digital distribution. Koncernen består av dotterbolagen Mavshack Movies, Mavshack Studio, Mavshack Technologies, YourIT samt Partner54. Sedan 2006 förenklar vi våra kunders verksamhetsprocesser genom att erbjuda fullservice-tjänster inom helintegrerade plattformslösningar, streamingteknik, direct carrier billing och den senaste tekniken inom ljud, bild och AR-produktion. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon: 08 463 83 00, Email: [email protected]. Mer information finns på www.mavshack.se


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank