Mavshack Studio producerar lanseringsevent för Kia Niro EV

Mavshack Studio bidrar till Kias lansering av nya Kia Niro EV. Mavshack Studio är  en av Europas största greenscreenanläggningar med VR-teknik. Elbilen Kia Niro EV kommer finnas på plats i studion för den officiella lanseringen på den svenska marknaden. Kia har sålt mer än 3 000 bilar i Sverige av nya Kia Niro EV, trots att bilen inte är lanserad än. Kia Niro finns även som Hybrid och Plug In Hybrid. Sändningen är sker i dag, onsdag den 27 april, kl 18.00 och hittas på Kias hemsida: www.kia.se 

“Kia valde Mavshack Studio baserat på den samlade kompetensen och erfarenheten i kombination med spännande teknik i studion. Vi ser fram mot lanseringseventet och hoppas kunna utveckla affärerna med Mavshack på sikt då produktutbudet ser riktigt attraktivt ut.” säger Jonas Nilsson, Marknadschef Kia Sweden.

Kia är marknadsledare av laddbara bilar sedan 2018 och hittills i år är över 80% av Kias försäljning laddbar med låga genomsnittliga CO2 på under 40 gram CO2/km (snittet ligger ungefär på det dubbla). Målet för Kia i Sverige är 100% laddbar försäljning i Sverige år 2024 och ännu lägre CO2.

“Vi ser att fler och fler företag hittar till Mavshack Studio” säger Tommy Carlstedt, vd Mavshack. “Digitala event med broadcastingkvalitet är något som efterfrågas på marknaden och glädjande nog är Kia ett av de företagen som väljer oss som leverantör.”

För mer information om Mavshack, besök mavshack.se, mavshack.live eller kontakta:

Tommy Carlstedt, VD Mavshack AB, Telefon 08 - 124 51 790

Om Mavshack

Mavshack är ett globalt mjukvaruföretag som sedan 2007 är specialiserat på streaming. Företagets primära produkt är en egenutvecklad och molnbaserad plattform för liveshopping med vilken varumärken kan producera direktsänt och interaktivt videoinnehåll i marknadsföringssyfte. Plattformen gör det möjligt för företag att erbjuda digitala shoppingupplevelser som kan distribueras via webbplatser, sociala medier och andra digitala kanaler. Mavshacks liveshoppingsatsning startades under 2020 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon: 08 463 83 00, Email: [email protected]. Mer information finns på www.mavshack.se 


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank