Mavshack sluter avtal med telekomoperatören Du i Förenade Arabemiraten

Telekomoperatören Du, Mellanösterns snabbast växande telekom operatör, kommer nu erbjuda sina kunder Mavshacks tjänst. Kunderna kommer kunna betala via sin mobilräkning med Du. Samarbetet utnyttjar Dus "Pay With du"-tjänst för att underlätta betalningströsklar och att som kund slippa dela med sig av sina kortuppgifter online. I samarbetet kommer Mavshack att co-branda sin tjänst med du, tjänsten lanseras inom kort. Lansering och marknadsföring sker gemensamt - både operativt och finansiellt.

Mellanöstern är, som tidigare kommunicerat idag, en viktig marknad för Mavshacks nya strategi för att nå den asiatiska diasporan. I Mellanöstern huvudsakligen de c:a 3 miljoner filippiner som bor i regionen. Detta prioriterade marknadssegment kommer få tillgång till över 2000 filippinska filmtitlar och serier via Mavshack. Även de 8 miljoner indier och pakistanier som bor i regionen kommer få tillgång till de över 3000 filmtitlar och serier som är relevant för dem i Mavshacks katalog.

- Vi fortsätter vårt tydliga fokus på Mellanöstern där vi nu har tagit ytterligare ett steg tillsammans med ett av de mest välkända varumärkena i landet som partner. Jag är väldigt glad över att ingå i ett samarbete med du som har djup förståelse för vår målgruppsdemografi i regionen. Nu kan vi erbjuda våra abonnemang direkt till den asiatiska diasporan genom deras nuvarande betalningsmetoder, oavsett operatör, vilket eliminerar tröskeln att köpa abonnemang som vi tidigare har brottats med. du är viktigt då det är mer än en betalningsmetod, vi ska gemensamt marknadsföra och sälja tjänsten vilket är otroligt roligt. Samarbetet har god potential då vi båda har ett intresse för tjänstens utveckling, säger Anders Lindén, VD Mavshack.

- Vi vill leda den digitala revolution i Förenade Arabemiraten genom att erbjuda smarta digitala tjänster till våra kunder. Vår "Pay With Du"-tjänst ersätter behovet av kreditkort och har bevisat sig vara väldigt populärt hos våra kunder som söker säkra och smidigare sätt att betala. Vi är stolta att kunna hjälpa ytterligare grupper i Förenade Arabemiraten att kunna ta del av denna tjänst, säger Jawad Shaikh, Executive VP, Digital Business Du.

Läs mer om Mavshacks nya strategi i investerarmemorandumet per 2050615, med anledning av pågående nyemission. Du hittar den på mavshack.se under menyn Finansiell Information och rubriken Emissionen - eller via länken här:
http://investor.mavshack.com/media/42482/mavshack_-memorandum_2015-06-15.pdf.

Om Du
Du började sin verksamhet i 2007 med att erbjuda mobil- och fast telefoni, bredbandsuppkoppling och IPTV tjänster. Idag har Du över 7,5 miljoner privatpersoner och över 80 tusen företag som kunder i Förenade Arabemiraten. Du tillhandahåller även teletjänster för företag och satellitlänkar för TV-företag. Du ägs till 39,5 % av Emirates Investment Authority, 20,08 % av Mubadala Development Company PJSC, 19,5 % av Emirates Communications and Technology LLC och återstående av minoritetsägare. Du är listat på Dubai Financial Market (DFM) och handlas under tickern [du].

25 juni, 2015

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Anders Lindén, VD, tel: 08-1245179

Om Mavshack AB (publ)
Mavshack driver en av världens snabbast växande Internet-TV-tjänster med asiatisk underhållning. Tjänsten, som är tillgänglig via internetanslutna enheter, är genuint global och har idag användare i över 80 länder. Med det största biblioteket av filippinska och indiska titlar, samt avtal med Asiens ledande innehållsleverantörer, är Mavshack det självklara valet för asiatisk underhållning runt om i världen.

Mavshack AB är ett publikt bolag listat på Nasdaq First North med kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bankaktiebolag. Mer information om bolaget finns på www.mavshack.se.


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank