REGMAR

Mavshack samarbetar med I-Remit för att underlätta kontantbetalning av abonnemang i minst 23 länder

Mavshack samarbetar med den största filippinska leverantören av icke-banköverföringstjänster I-Remit för att underlätta kontantbetalningar för prenumerationer på GMA-paket minst 23 länder runt om i världen. Detta är en fortsättning på Mavshack och GMA: s arbete för att göra det enkelt för filippiner att prenumerera och titta på GMA-innehåll överallt i världen. Även om online-betalningar redan finns i alla länder föredrar många filippiner fortfarande att betala kontant i de flesta länder runt om i världen. I-Remit är ett företag som levererar exakt denna lösning för filippiner med ett växande nätverk av överföringsställen som består av dotterbolag, filialer och sammanslutningar minst 23 länder och territorier i Asien-Stillahavsområdet, Nordamerika, Europa och Mellanöstern.

I-Remit är ett av endast två överföringsföretag som är noterade på den filippinska börsen, och övervakas och regleras också av Bangko Sentral ng Pilipinas.

"Vi fortsätter att bygga vårt distributionsnätverk till ett av de starkaste i världen som tillgodoser den filippinska gemenskapen och behoven över hela världen. Det vi gör här och nu kommer att fortsätta generera avkastning på såväl kort som lång sikt. Detta samarbete har som syfte att göra det lätt för våra konsumenter genom att förse dem med alla möjliga val av betalning och för konsumtion av innehåll. "; säger Tommy Carlstedt, VD Mavshack AB.

"Vi söker ständigt efter sätt att bidra till våra OFW: s övergripande välbefinnande och detta partnerskap stämmer väl överens med vår kontinuerliga arbete att föra dem närmare hemlandet", säger Harris Jacildo, ordförande för I-Remit.

Kapuso utomlands i alla dessa länder kan nu ta sig till sina närmaste i-Remit-filialer för att köpa sitt GMA Pinoy-paket och GMA on Demand-abonnemang på Mavshack för att njuta av alla deras favoriter och senaste Pinoy-shower.

För mer information, besök mavshack.com eller gmapinoytv.com eller iremitx.com.

Stockholm den 10 december 2019
Mavshack AB (publ)

För mer information vänligen kontakta:
VD Tommy Carlstedt
Telefon 08 1245179

Denna information är sådan information som Mavshack AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 10 december 2019 kl. 12:00 CET.

Om Mavshack AB
Mavshack AB investerar i bolag med inriktning mot digital distribution. Koncernen består av dotterbolagen 24hTech, IPMovers, Mavshack Movies och Recapture IT, YourIT samt intressebolaget Ambientmedia. Sedan 2007 förenklar vi våra kunders verksamhetsprocesser genom att erbjuda fullservice-tjänster inom helintegrerade plattformslösningar, streamingteknik, direct carrier billing och den senaste tekniken inom ljud, bild och AR-produktion. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon: 08 463 83 00, Email: [email protected]. Mer information finns på www.mavshack.se


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank