Mavshack's förvärv av 51 procent av filippinska samarbetspartnern Ambient Media nu slutförd

Mavshack har undertecknat det tidigare kommunicerade avtalet att förvärva 51 procent av den filippinska samarbetspartnern Ambient Media, ett dotterbolag inom Global Link koncernen. Avtalet skrevs under igår, den 29 juli, i Stockholm. Förvärvet stärker därmed Mavshacks förmåga att kontinuerligt erbjuda ett attraktivt utbud av filippinska filmer och TV-serier. Genom förvärvet får Mavshack också en egen produktionsförmåga som även inkluderar textning och dubbning av filmer och TV-serier.

Ambient Media har ett starkt nätverk inom den filippinska produktions- och underhållningsindustrin. Detta, samt företagets kunnande om innehåll och licensiering av upphovsrätter, lägger grund till nya möjligheter för Mavshack och är en del i bolagets nya strategi. Även det lokala och kulturella kunnandet stärks av att Ambient Media nu blir en del av Mavshack.

- Detta avtal kommer stärka vår relation till filippinska innehållsleverantörer, ge oss tillgång till egen produktionsförmåga samt en bättre lokal och kulturell kännedom. Mavshack blir nu de facto svenskt/filippinskt vilket stärker företagets relation till vår målmarknad av filippiner runtom i världen, säger Anders Lindén, VD Mavshack.

- Vi på Ambient Media gläds åt att bli en del av Mavshack. Vi är entusiastiska inför framtiden och ser fram emot att börja tillhandahålla filippinskt innehåll till Mavshacks streamingtjänst med dess globala räckvidd, säger Ambient Medias VD, Rains David.

30 juli 2015

För ytterligare information, vänligen kontakta: 
VD Anders Lindén 
tel: 08-12451790

Om Mavshack AB (publ)
Mavshack driver en av världens snabbast växande Internet-TV-tjänster med asiatisk underhållning. Tjänsten, som är tillgänglig via internetanslutna enheter, är genuint global och har idag användare i över 80 länder. Med det största biblioteket av filippinska och indiska titlar, samt avtal med Asiens ledande innehållsleverantörer, är Mavshack det självklara valet för asiatisk underhållning runt om i världen.

Mavshack AB är ett publikt bolag listat på Nasdaq First North med kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bankaktiebolag. Mer information om bolaget finns på www.mavshack.se.


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank