Mavshack producerar program för Rädda Barnen

Den 25:e mars kommer Rädda Barnen sända live med Mavshack från Mavshack Studio i Värtahamnen, Stockholm. Sändningen sker klockan 16.00 och programmet kan följas på Bonnier News Shopping (https://shopping.bonniernews.se/raddabarnen).

Erfarna programledaren Marianne Rundström leder Rädda Barnens insamlingsprogram till stöd för Ukraina. Studion gästas av Rädda Barnens experter som förklarar vilket arbete som organisationen gör, var insamlade pengar går till och vad du själv kan hjälpa till med. Expressens tidigare chefredaktör Thomas Mattsson deltar också. Vi får även en rapport direkt från Ukraina från Rädda Barnens Dan Stewart, som berättar om läget och behoven hos befolkningen just nu.

Bli månadsgivare till Rädda Barnen genom att SMS:a BARN till 72911, då ger du 100 kr i månaden.

Rädda Barnen är världens största självständiga barnrättsorganisation. Organisationen har funnits vid barnens sida i över hundra år och fokuserar på hållbara insatser - akuta och långsiktiga. Med Barnkonventionen som grund arbetar Rädda Barnen för att barns rättigheter ska bli verklighet, i Sverige och runt om i världen. För när barnen blir trygga blir världen trygg.

Mavshack erbjuder i detta fall en fullskalig produktion i en av Nordeuropas största greenscreenstudio i Värtahamnen. Detta gör det möjligt för företag att skapa professionellt och interaktivt videoinnehåll i samband med marknadsföring av sina tjänster.

För mer information om Mavshack, besök mavshack.se, mavshack.live eller kontakta:

Tommy Carlstedt, VD Mavshack AB, Telefon 08 - 124 51 790

Om Mavshack

Mavshack är ett globalt mjukvaruföretag som är specialiserat på streaming. Företagets primära produkt är en egenutvecklad och molnbaserad plattform för liveshopping med vilken varumärken kan producera direktsänt och interaktivt videoinnehåll i marknadsföringssyfte. Plattformen gör det möjligt för företag att erbjuda digitala shoppingupplevelser som kan distribueras via webbplatser, sociala medier och andra digitala kanaler. Mavshacks liveshoppingsatsning startades under 2020 och har sitt huvudkontor i Stockholm.


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank