Mavshack producerade livesändning för Orkla Care - L300

I torsdags kväll sände Orkla Care med varumärket L300 live från Mavshack Studio i Värtahamnen, Stockholm. Sändningen riktade sig mot apoteksanställda i Sverige och det deltog fler än 900 tittare. Programmet var tillgängligt för de som i förväg hade anmält sig.

Orkla är Nordens ledande leverantör av varumärken och konceptlösningar inom dagligvaruhandel, apotek, bagerimarknaden och storhushåll. Orklas varumärkesverksamhet består av Orkla Foods, Orkla Confectionery & Snacks, Orkla Food Ingredients och Orkla Care. Orkla Care erbjuder produkter inom hälsa och välbefinnande, inom hem och personlig hygien och inom sårvård. Orkla Care marknadsför och säljer flera av Sveriges mest älskade varumärken, exempelvis Grumme, Family Fresh, Active Care, Salvequick och Jordan.

“Anledningen till att vi valde att genomföra en livesändning med Mavshack var att vi ville göra det så proffsigt som möjligt då vi tidigare inte har gjort något liknande. Vi är så nöjda med hur det genomfördes och är imponerade över hur smidigt hela processen gick, allt från inledande samtal till själva livesändningen. Syftet med sändningen var att marknadsföra hudvårdsvarumärket L300s nya Pro-Retinol serie för apoteksanställda runt om i landet“ Säger Jessica Harder, Sales Manager på Orkla Care.

Mavshack erbjuder i detta fall en fullskalig produktion i en av Nordeuropas största greenscreenstudio i Värtahamnen. Detta gör det möjligt för företag att skapa professionellt och interaktivt videoinnehåll i samband med marknadsföring av sina tjänster.

För mer information om Mavshack, besök mavshack.se, mavshack.live eller kontakta:

Tommy Carlstedt, VD Mavshack AB, Telefon 08 - 124 51 790

Om Mavshack
Mavshack är ett globalt mjukvaruföretag som är specialiserat på streaming. Företagets primära produkt är en egenutvecklad och molnbaserad plattform för liveshopping med vilken varumärken kan producera direktsänt och interaktivt videoinnehåll i marknadsföringssyfte. Plattformen gör det möjligt för företag att erbjuda digitala shoppingupplevelser som kan distribueras via webbplatser, sociala medier och andra digitala kanaler. Mavshacks liveshoppingsatsning startades under 2020 och har sitt huvudkontor i Stockholm.


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank