Mavshack ökar bolagets operativa förmåga och kostnadseffektivitet

Mavshack har nu tagit steg för att öka operativa förmåga och kostnadseffektiviteten i bolaget. Detta är drivet av att ge teknik, marknad och produktledning bättre förutsättningar att arbeta tillsammans. Som en konsekvens läggs kontoret i Växjö ned för att samla kompetensen på ett och samma ställe.

Vad gäller den internationella organisationen minimeras bolagets kontor i Indien då allt förutom försäljningen flyttas till Stockholm.

Med anledning av dessa förändringar har Sukhdeep Bhogal, CEO för dotterbolaget Mavshack Movies, valt att avsluta sin tjänst.

- Vi lägger nu grunden för ett snabbare, kreativare och mer kostnadseffektivt Mavshack. Genom detta kan vi öka takten i genomförande och agera snabbare på förändrade marknadsbehov. Stockholm är dessutom en mycket bra plats för bolag som Mavshack att växa i. Här finns världsledande kompetens inom mjukvaruutveckling och digital online strategi. Jag ser fram mot att presentera vår strategiska plan, med ett starkare fokus på den indiska och filippinska diasporan, säger Anders Lindén, VD Mavshack.

2 juni 2015

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Anders Lindén, VD, tel: 08-12451790

Om Mavshack AB (publ)
Mavshack driver en av världens snabbast växande Internet-TV-tjänster med asiatisk underhållning. Tjänsten, som är tillgänglig via internetanslutna enheter, är genuint global och har idag användare i över 80 länder. Med det största biblioteket av filippinska och indiska titlar, samt avtal med Asiens ledande innehållsleverantörer, är Mavshack det självklara valet för asiatisk underhållning runt om i världen.

Mavshack AB är ett publikt bolag listat på Nasdaq First North med kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bankaktiebolag. Mer information om bolaget finns på www.mavshack.se.


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank