Mavshack och Vionlabs inleder samarbete för att lansera smartare streaming

Mavshacks dotterbolag, 24hTech, och Vionlabs har inlett ett samarbete för att skapa en smartare och mer kundanpassad streamingtjänst för konsumenterna. Initialt är det tjänsten HomeTV.se som utrustats med Vionlabs egenutvecklade algoritmer för att hitta liknande titlar på plattformen.

Vionlabs identifierar filmernas likheter och särarter genom AI och Maskininlärning baserade på variabler och algoritmer. Tjänsten läser in innehåll baserat på tempo, färgskalor, hastighet, ljud m.m. och skapar unika och mer personliga innehållsförslag baserat på kontohavarens tidigare konsumtion. Målsättningen är att skapa mer relevant och personlig användarupplevelse samtidigt som churn på detta sätt reduceras.

"Vi är mycket nöjda över att ha utvecklat api:er för att kunna inkludera Vionlabs tjänster och produkter i våra lösningar och erbjuda våra kunder en bättre och smartare streamingtjänst. Vi kommer fortsätta utveckla plattformen och att tjänsten upplevs mer anpassad för just dig ligger i linje med företagets utvecklingsprocess": säger Tommy Carlstedt, VD Mavshack AB.

24hTech är ett IT-bolag inom Mavshack Gruppen, med tydlig profil mot allt som hör till utveckling och drift av streamingtjänster. Företaget har utvecklat en helt molnbaserad plattform tillsammans med några av de bästa leverantörerna på marknaden. Två av de tjänsterna som utvecklats och drivs av 24hTech är mavshack.com samt HomeTV.se.

Vionlabs AB är ett Stockholmsbaserat media-tech bolag som genom AI-teknologi hjälper företag inom streaming och TV-industrin att skapa bättre videoupplevelser samt ökat engagemang och lojalitet.

Stockholm den 10:e januari 2019

Mavshack AB (publ)
För mer information vänligen kontakta
VD Tommy Carlstedt, Telefon 08 1245179

Om Mavshack AB
Mavshack AB investerar i bolag med inriktning mot digital distribution. Koncernen består av dotterbolagen 24hTech, IPMovers och Mavshack Movies samt intressebolaget Ambientmedia. Sedan 2007 förenklar vi våra kunders verksamhetsprocesser genom att erbjuda fullservice-tjänster inom helintegrerade plattformslösningar, streamingteknik, direct carrier billing och den senaste tekniken inom ljud, bild och AR-produktion. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon: 08-4638300, email: [email protected]. Mer information finns på www.mavshack.se 


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank