Mavshack och Bonnier producerar liveshopping för Happy Green

Den 15 februari kommer Happy Green sända liveshopping med Mavshack och Bonnier News live från Yogastudio på Lidingö. Det är produktion och distribution som omfattas av samarbetet mellan bolagen som startade under hösten 2021. Sändningen sker 18.30-19.00 den 15 februari och programmet kan följas på Bonnier News Shopping (https://shopping.bonniernews.se).

Happy Green är en ekologiskt certifierad hälsobutik på nätet. Hos Happy Green finns produkter inom områden som naturlig skönhet, kosttillskott, hälsokost, vitaminer & mineraler, livsmedel med ett ekologiskt och allergivänligt fokus samt sportnutrition som proteinpulver och träningsbars.

Mavshack Liveshopping kombinerar det bästa med sociala medier med det bästa av personlig shopping för att skapa framtidens shoppingupplevelse. Företaget erbjuder både en mobil SaaS tjänst och fullskaliga produktioner i en av Nordeuropas största greenscreenstudio i Värtahamnen. Detta gör det möjligt för företag att skapa professionellt och interaktivt videoinnehåll i samband med marknadsföring av sina produkter.

För mer information om Mavshack, besök mavshack.se, mavshack.live eller kontakta:

Tommy Carlstedt, VD Mavshack AB, Telefon 08 - 124 51 790

Om Mavshack

Mavshack är ett globalt mjukvaruföretag som är specialiserat på streaming. Företagets primära produkt är en egenutvecklad och molnbaserad plattform för liveshopping med vilken varumärken kan producera direktsänt och interaktivt videoinnehåll i marknadsföringssyfte. Plattformen gör det möjligt för företag att erbjuda digitala shoppingupplevelser som kan distribueras via webbplatser, sociala medier och andra digitala kanaler. Mavshacks liveshoppingsatsning startades under 2020 och har sitt huvudkontor i Stockholm.


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank