Mavshack och Bonnier News producerar liveshopping med Polarn och Pyret

Den 3:e mars kommer Polarn och Pyret sända liveshopping med Mavshack och Bonnier News live från Mavshack Studio i Värtahamnen, Stockholm. Sändningen sker klockan 20.00 och programmet kan följas på Bonnier News Shopping (https://shopping.bonniernews.se).

Viljan att göra bekväma barnkläder av hög kvalitet fanns hos Polarn och Pyret redan 1976. Kläderna står för lekvänlig design, utan något som skaver eller stramar, som också ska hålla tvätt efter tvätt. Helt enkelt kläder som låter barn vara barn. För Polarn och Pyret är passform, kvalitet och säkerhet den bästa grunden för barnkläder.

Hållbarhetsarbete är något som Polarn och Pyret drivs av och målet är att varje plagg ska bäras av tre barn, minst. Då behöver du som konsument inte köpa fler nya plagg än nödvändigt, vilket sparar på plånboken och, inte minst, på jordens redan pressade resurser.

Mavshack Liveshopping kombinerar det bästa med sociala medier med det bästa av personlig shopping för att skapa framtidens shoppingupplevelse. Företaget erbjuder både en mobil SaaS tjänst och fullskaliga produktioner i en av Nordeuropas största greenscreenstudio i Värtahamnen. Detta gör det möjligt för företag att skapa professionellt och interaktivt videoinnehåll i samband med marknadsföring av sina produkter.

För mer information om Mavshack, besök mavshack.se, mavshack.live eller kontakta:

Tommy Carlstedt, VD Mavshack AB, Telefon 08 - 124 51 790

Om Mavshack
Mavshack är ett globalt mjukvaruföretag som är specialiserat på streaming. Företagets primära produkt är en egenutvecklad och molnbaserad plattform för liveshopping med vilken varumärken kan producera direktsänt och interaktivt videoinnehåll i marknadsföringssyfte. Plattformen gör det möjligt för företag att erbjuda digitala shoppingupplevelser som kan distribueras via webbplatser, sociala medier och andra digitala kanaler. Mavshacks liveshoppingsatsning startades under 2020 och har sitt huvudkontor i Stockholm.


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank