Mavshack Liveshopping tecknar partneravtal med Centas Konferens-TV Aktiebolag

Mavshack Liveshopping tecknar partneravtal med ljud- och bilduthyrningsexpterten Centas Konferens-TV Aktiebolag som omfattar löpande produktioner både i studio och hos kund.

Centas, Sveriges äldsta företag inom ljud- och bilduthyrning, har valt Mavshack som leverantör för att erbjuda sina kunder en helhetslösning inom streaming, produktion och liveshopping, både hos kund och i studioformat hos Mavshack Studio i Värtahamnen.

"Med vår mångåriga erfarenhet inom ljud-, ljus-, bild- och eventproduktion skapar vi den bästa upplevelsen för våra kunder. Att sedan ihop med det kunna erbjuda Mavshacks kunskap inom liveshopping, streaming och studioproduktion så är jag övertygad om att det här blir ett spännande samarbete som kommer att leda till många lyckade produktioner": säger Johan Björklund på Centas AB.

Centas erbjuder konsultation, uthyrning och försäljning av AV- och IT-utrustning inför utbildningar, konferenser, mässor, kick-offer och bolagsstämmor. Med 45 år i branschen har Centas skaffat sig en stor erfarenhet av hur man bäst använder och kombinerar teknik för att skapa den bästa upplevelsen.

"Mavshack och Centas Konferens-TV Aktiebolag har båda lång erfarenhet och god expertis inom sina respektive områden. Bolagen kompletterar varandra på ett oerhört bra sätt och vi ser fram mot att kunna erbjuda marknaden en helhetslösning som kommer passa kundernas efterfrågan perfekt": säger Tommy Carlstedt på Mavshack.

Besök Centas på studiocentas.com

För mer information om Mavshack, besök mavshack.se eller kontakta:

Tommy Carlstedt, VD Mavshack AB, Telefon 08 - 124 51 790

Om Mavshack
Mavshack är ett globalt mjukvaruföretag som är specialiserat på streaming. Företagets primära produkt är en egenutvecklad och molnbaserad plattform för liveshopping med vilken varumärken kan producera direktsänt och interaktivt videoinnehåll i marknadsföringssyfte. Plattformen gör det möjligt för företag att erbjuda digitala shoppingupplevelser som kan distribueras via webbplatser, sociala medier och andra digitala kanaler. Mavshacks liveshoppingsatsning startades under 2020 och har sitt huvudkontor i Stockholm.


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank