Mavshack Live och Iittala sänder liveshopping i Finland

Mavshack Live finns på plats i Helsingfors för att producera liveshopping med Iittala. Uppdraget är en fortsättning på och utveckling av arbetet Mavshack gjort för Iittala i Sverige. Iittala var Mavshack Lives premiärkund för mobil liveshopping via egenutvecklad app. 

“Det är kul att se att vi kan bidra till Iittalas fortsatta satsning på liveshopping och att det sker genom att introducera liveshopping för Iittala i Finland. Jag ser det som ett naturligt steg att följa kunderna där kunderna finns och innebär det att vi kan expandera Mavshacks verksamhet till andra länder,  gör vi givetvis det.” säger Tommy Carlstedt, vd Mavshack.

För mer information om Mavshack, besök mavshack.se, mavshack.live eller kontakta:

Tommy Carlstedt, VD Mavshack AB, Telefon 08 - 124 51 790

Om Mavshack

Mavshack är ett globalt mjukvaruföretag som sedan 2007 är specialiserat på streaming. Företagets primära produkt är en egenutvecklad och molnbaserad plattform för liveshopping med vilken varumärken kan producera direktsänt och interaktivt videoinnehåll i marknadsföringssyfte. Plattformen gör det möjligt för företag att erbjuda digitala shoppingupplevelser som kan distribueras via webbplatser, sociala medier och andra digitala kanaler. Mavshacks liveshoppingsatsning startades under 2020 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon: 08 463 83 00, Email: [email protected]. Mer information finns på www.mavshack.se 


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank