Mavshack lanserar videostreaming tillsammans med Ooredoo Kuwait

Mavshack har nu lanserat sin videostreamingtjänst inklusive VOD TV & Film, Live Sport samt nyheter i Kuwait.

Genom ytterligare en API-integration, nu med Ooredoo Kuwait, får Mavshack ännu större täckning i regionen. Med vår tjänst siktar, båda parterna på att tillfredställa behov och önskemål bättre genom att bli kundernas "one-stop shop" när det gäller underhållning.

Lanseringen sker i linje med "Group Strategic Partner Agreement (GSPA) som signerades mellan Mavshack och Ooredoo Group, med bas i Qatar. Mavshack har även skrivit separata överenskommelser med Ooredoo-enheterna i Oman (lanserades under maj månad) och Qatar, där integration fortlöper enligt plan.

Stockholm den 29 maj 2017

Mavshack AB (publ)

För mer information vänligen kontakta
VD Tommy Carlstedt, Telefon 08-1245179

Om Mavshack AB (publ)
Mavshack driver en global Internet-TV-tjänst med asiatisk underhållning. Tjänsten, som är tillgänglig via internetanslutna enheter, är genuint global och har idag användare i över 80 länder. Med det största biblioteket av filippinska och indiska titlar, samt avtal med Asiens ledande innehållsleverantörer, är Mavshack det självklara valet för asiatisk underhållning runt om i världen. Bolaget driver sin verksamhet på en egenutvecklad teknikplattform.

Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North med kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank. Mer information om bolaget finns på www.mavshack.se


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank