Mavshack lanserar satsning på barn

Mavshack har i dag nöjet att lansera bolagets satsning på barnunderhållning. Först ut i satsningen blir "Journey with Terry the Tarsier" - som också blir Mavshacks först s.k. Original Series. Journey with Terry the Tarsier är en enklare tecknad barnserie riktad till de allra yngsta. Första säsongen består av totalt tretton avsnitt. Ett avsnitt kommer att släppas per dag med start imorgon den 23 oktober 2015.

Journey with Terry har tagits fram som en del av Mavshacks plan att diversifiera utbudet med barnprogram och filmer. Serien är en omarbetning av en serie som tidigare tagits fram av dotterbolaget Ambientmedia och därmed nu ägs av Mavshack. Inför seriens återlansering har Mavshack bl.a. renderat samtliga avsnitten samt gjort övrig uppgraderingar. Serien kommer att finnas tillgänglig med engelskt tal. Inom kort kommer även den digitala premiären av den animerade barnfilmen Dayo, en s.k. Mavshack Exclusive, att finnas tillgänglig som en del av Mavshacks utbud riktad till barn. Arbetet med fler originalserier samt exklusiva digitala premiärer av barnserier och filmer är under utveckling för att stärka utbudet ytterligare. Marknadsföringen för Mavshacks barnsatsning kommer starta idag.

- Genom att vår första Original Series är en återlansering har vi under en kort tid, samt kostnadseffektivt, kunnat lansera en omarbetad barnserie för exklusiv visning på Mavshack. Lanseringen blir startskottet för vår satsning på barnprogram, något vi bedömer att det finns en stor efterfrågan på, säger Mavshacks VD, Anders Lindén.

22 oktober 2015

För ytterligare information, vänligen kontakta:
VD Anders Lindén tel: 08-12451790

Om Mavshack AB (publ)
Mavshack driver en global Internet-TV-tjänster med asiatisk underhållning. Tjänsten, som är tillgänglig via internetanslutna enheter, är genuint global och har idag användare i över 80 länder. Med det största biblioteket av filippinska och indiska titlar, samt avtal med Asiens ledande innehållsleverantörer, är Mavshack det självklara valet för asiatisk underhållning runt om i världen.

Mavshack AB (publ) är ett publikt bolag listat på Nasdaq First North med kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bankaktiebolag. Mer information om bolaget finns på www.mavshack.se


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank