Mavshack lanserar Mavshack Mobile Live Shopping

Mavshack lanserar en ny mobil liveshoppingtjänst, Mavshack Mobile Live Shopping, som ger kunderna möjlighet att genomföra sina liveshoppingevent när de vill, hur ofta de vill och framförallt var de vill. Den nya tjänsten som baseras på att kunderna använder smartphones vid inspelning är globalt skalbar och har samma funktionalitet som de tidigare studioproducerade liveshoppingeventen. Det finns dock en funktion som är helt ny, det är val av format för produktion. I den nya tjänsten kan kunden själv välja om de vill producera i liggande (4:3, TV/datoranpassat) eller stående (9:16, mobilanpassat) format. En intresseanmälan kan lämnas på följande sida: corporate.mavshack.com/mmls

Tjänsten baseras på ett abonnemang som kunderna tecknar vid start och är därmed en Software-as-a-Service. (SaaS-tjänst) Mavshack har även fortsatt att prioritera snabb time-to-market för kunderna och det innebär att kunden kan vara igång med liveshopping inom 30 minuter*, från att godkännande av avtal skett, om så önskas.

"Mavshack levererar tjänster som skapar "Engagemang, Interaktion och Konvertering", det innebär att vi sätter oss in i kundens situation och att, genom Mavshacks liveshoppingteknik, gör det möjligt för kunden att skapa ett engagemang och interaktion med sina liveshoppare och därmed också nå en högre konverteringsgrad än befintlig statisk e-handel." säger Tommy Carlstedt, VD, Mavshack AB.

* Mavshack rekommenderar dock att kunder förbereder liveshoppingeventen för bästa utfall.

För mer information vänligen kontakta:

Tommy Carlstedt, VD Mavshack AB, Telefon 08-12451790

Om Mavshack AB

Mavshack AB investerar i bolag med inriktning mot digital distribution. Koncernen består av dotterbolagen Mavshack Movies, Mavshack Zellma, 24hTech, YourIT och Partner54. Sedan 2007 förenklar vi våra kunders verksamhetsprocesser genom att erbjuda fullservice-tjänster inom helintegrerade plattformslösningar, streamingteknik, direct carrier billing och den senaste tekniken inom ljud, bild och AR-produktion. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon: 08 463 83 00, Email: [email protected]. Mer information finns på www.mavshack.se


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank