Mavshack lanserar Itevo

Mavshack etablerar varumärket Itevo för Mavshacks hårdvarubaserade IT-enheter, YourIT AB och Partner54 i Karlstad AB.

Det gemensamma varumärket Itevo står för lokal och kundnära verksamhet inom konsulting, print, telecom och hosting. Finns det ett kontor, behövs Itevo. Ambitionen är tillväxt genom förvärv och samarbeten över hela landet. Omsättningen uppgår i dagsläget till ca 40 MSEK och verksamheten består av ca 25 personer.

I samband med lanseringen söker Mavshack en person att axla vd-rollen för Itevos fortsatta tillväxt. Mavshacks långsiktiga mål är att skapa tillväxt och lönsamhet och därefter skifta ut Itevo till Mavshacks aktieägare.

"Vi är glada över att lansera Itevo som nytt varumärke på marknaden."; säger Tommy Carlstedt, VD för Mavshack. "Syftet med lanseringen är att homogenisera de olika bolagsnamnen inom Mavshack IT och att skapa ett starkt gemensamt erbjudande för Itevos kunder. Expansion ligger framför oss och vi ser olika spår vi kan välja och erbjudanden om samarbeten som ska utvärderas inom kort."

För mer information om Mavshack, besök mavshack.se eller kontakta:

Tommy Carlstedt, VD Mavshack AB, Telefon 08 - 124 51 790

Om Mavshack AB
Mavshack AB investerar i bolag med inriktning mot digital distribution. Koncernen består av dotterbolagen Mavshack Movies, Mavshack Zellma, 24hTech, YourIT och Partner54. Sedan 2007 förenklar vi våra kunders verksamhetsprocesser genom att erbjuda fullservice-tjänster inom helintegrerade plattformslösningar, streamingteknik, direct carrier billing och den senaste tekniken inom ljud, bild och AR-produktion. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon: 08 463 83 00, Email: [email protected]. Mer information finns på www.mavshack.se


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank