Mavshack introducerar LIVE SPORT

Mavshack har förvärvat licensrättigheter till den filippinska basketboll ligan (PBA) med första match fredagen den 15 juli 2016. De förvärvade rättigheterna stäcker sig fram till och med september 2017. Alla matcher kommer att sändas live i realtid samt även spelas in för att streamas i efterhand vilket är en förutsättning med tanke på att Mavshack är en global tjänst och därför påverkas av de tidsskillnader som uppstår mellan Filippinerna, där alla matcher spelas, och det land där abonnenten befinner sig vid tidpunkt för sitt tittande.

PBA (Basketserien) är med sina 41 år, Asiens äldsta och Filippinernas största serie. Basketens status i Filippinerna går att jämställa med fotbollen i Europa, vilket gör att intresset för Basket är stort även bland filippiner utanför sitt hemland.

Förutom PBA (Basketserien) har Mavshack också förvärvat licensrättigheter för att visa den filippinska vollyboll ligan (Philippine Super Liga, PSL) för samma tidsperiod med första match onsdagen den 13 juli 2016. Mavshack kommer även här att visa matcherna LIVE i realtid och inspelade för streaming i efterhand.

"Sport är verkligen en viktig katalysator för att hålla i hop ett folk spritt över världen. För Mavshack var det därför en viktig pusselbit att förvärva dessa rättigheter genom vår partner, Pilipinas Global Network. Med Sport, och framförallt live rättigheter, breddar Mavshack sitt erbjudande ytterligare och kan därmed nå en än större målgrupp" säger Rainier David, VD Mavshack.

För mer information om Basket och Philippine Basketball Association (PBA) vänligen besök: pba.inquirer.net

För mer information om Vollyboll och The Philippine Super Liga (PSL) vänligen besök: philippinesuperliga.com

12 juli, 2016

För mere information kontakta:
CEO Rainier David, Phone +46 8 12451790
CFO P-O Östberg, Phone +46 8 12451790

Denna information är sådan information som Mavshack AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanståendekontaktpersons försorg, för offentliggörande den 12 juli 2016 kl. 09:00 CET.

Om Mavshack AB (publ)

Mavshack driver en global Internet-TV-tjänst med asiatisk underhållning. Tjänsten, som är tillgänglig via internetanslutna enheter, är genuint global och har idag användare i över 80 länder. Med det största biblioteket av filippinska och indiska titlar, samt avtal med Asiens ledande innehållsleverantörer, är Mavshack det självklara valet för asiatisk underhållning runt om i världen. Bolaget driver sin verksamhet på en egenutvecklad teknikplattform.
Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North med kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bankaktiebolag. Mer information om bolaget finns på www.mavshack.se


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank