Mavshack inleder ett strategiskt samarbete med fintechbolaget Workamo

Inom ramen för Mavshacks nya liveshoppingplattform för influencers och e-handlare tar vi nu nästa steg och inleder ett strategiskt samarbetet med en av Sveriges mest intressanta fintech-startups, Workamo.

Syftet med samarbetet är primärt att möjliggöra utbetalningar till mini- och microinfluencers, som kommer vara verksamma inom Mavshacks kommande liveshoppingplattform. Genom samarbetet får vi dessutom möjlighet att erbjuda dessa influencers fler tjänster för att de ska ha en så trygg vardag som möjligt. Det blir ett mervärde för influencers genom plattformen.

"Vi skapar samarbeten, som detta med Workamo, för att ta bort så många av hindren som möjligt för de influencers som ska vara bidragande till att skapa spännande content i vår liveshoppingplattform. Workamo har hittat en intressant lösning, som vi och våra samarbetspartners vill ta del av"; säger Tommy Carlstedt, VD Mavshack AB.

"Det känns otroligt kul att få vara en del av Mavshack's nya satsning för influencers. Vi på Workamo ser fram emot att få hjälpa till med korrekta utbetalningar till influencers. Vårt mål är att genom hög automatisering skapa en så smidig lösning som möjligt för både Mavshacks liveshoppingplattform och dess användare." säger Olof Norlander, VD Workamo.

Workamo möjliggör utbetalningar till giggare/frilansare för företag genom att hantera skatt, sociala avgifter, försäkringar, förmåner mm. Giggare och frilansare kan själva fakturera via Workamo utan eget bolag till marknadens lägsta pris. Workamo ägs av venture buildern EPTI och digitala bokföringsbyrån PE Accounting.

För mer information vänligen kontakta:

Tommy Carlstedt, VD Mavshack AB, Telefon 08-12451790

Om Mavshack AB

Mavshack AB investerar i bolag med inriktning mot digital distribution. Koncernen består av dotterbolagen Mavshack Movies, Mavshack Zellma, 24hTech, YourIT och Partner54. Sedan 2007 förenklar vi våra kunders verksamhetsprocesser genom att erbjuda fullservice-tjänster inom helintegrerade plattformslösningar, streamingteknik, direct carrier billing och den senaste tekniken inom ljud, bild och AR-produktion. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon: 08 463 83 00, Email: [email protected]. Mer information finns på www.mavshack.se


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank