REGMAR

Mavshack ingår strategiskt partnerskap med e-handelsexperten Tipser

Mavshack tar nästa steg gällande liveshopping, tillsammans med e-handelsexperten Tipser, och lanserar en ny unik smartphone-anpassad e-commerce-plattform som syftar till att generera ett nytt ekosystem för influencers och e-handlare.

Fokus på partnerskapet med Tipser är att skapa en plattform där influencers själva enkelt ska kunna hitta nya samarbeten och försäljning anpassat efter influencers egna följare. Mavshacks nya e-commerce-app kommer testas av användare redan under Q2 och ska ses som ett starkt komplement till gruppens satsning på liveshoppingproducenten Mavshack Zellma. Den nya plattformen är en tjänst med fokus på kortare klipp som produceras direkt i mobilen. Mavshack står för streaming, teknik och digital distribution, Tipser står för betalningar, logistik och orderhantering.

"Att e-handel och liveshopping är framtiden råder det ingen tvivel om, med plattformen erbjuder vi en one-stop-shop för influencers att enkelt komma igång och därmed lika enkelt börja sälja. Framgång uppstår när vi samarbetar med de som är experter på andra delar av värdekedjan, genom partnerskapet med Tipser skapar vi ett komplett ekosystem för snabbare liveshopping."; säger Tommy Carlstedt, VD, Mavshack AB.

"Vi är enormt entusiastiska inför samarbetet med streamingpionjärerna på Mavshack. När e-handeln blir mer och mer kontextuellt driven är live video och shopping det perfekta mötet mellan inspiration och transaktion. Tipsers 'embedded commerce platform' används till att bygga in e-handel i många olika typer av onlinemedier och marknadsplatser. Mavshacks val av Tipser som partner gör oss extra stolta då det bevisar att vi kan driva e-handel i den kanske allra mest dynamiska kontexten - live video shopping.", säger Tipser medgrundaren och CSO Axel Wolrath.

Denna information är sådan information som Mavshack AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 8:e april 2021 kl. 08:45 CET.

För mer information vänligen kontakta:

Tommy Carlstedt, VD Mavshack AB, Telefon 08-12451790

Om Mavshack AB

Mavshack AB investerar i bolag med inriktning mot digital distribution. Koncernen består av dotterbolagen Mavshack Movies, Mavshack Zellma, 24hTech, YourIT och Partner54. Sedan 2007 förenklar vi våra kunders verksamhetsprocesser genom att erbjuda fullservice-tjänster inom helintegrerade plattformslösningar, streamingteknik, direct carrier billing och den senaste tekniken inom ljud, bild och AR-produktion. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon: 08 463 83 00, Email: [email protected]. Mer information finns på www.mavshack.se


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank