Mavshack ingår sitt hittills största innehållsavtal som innebär tillgång till över 200,000 timmar ny underhållning och samproduktion av originalinnehåll

Mavshack har ingått ett strategiskt partnerskap med Hub Media Group Singapore som innebär att Mavshack får tillgång till tusentals timmar av nytt innehåll som kontinuerligt anpassas efter Mavshack-användarnas preferenser. Partnerskapet omfattar även samproduktion av originalinnehåll.

I och med avtalet med Hub Media Group får Mavshack tillgång till ett enormt bibliotek av titlar och kan löpande lägga till och ta bort titlar baserat på deras popularitet.

- Detta är ett banbrytande avtal då det ger oss möjlighet att hela tiden ha ett dynamiskt innehåll som justeras utifrån våra prenumeranters preferenser, säger Jonas Litborn, CEO Mavshack AB. Vi kommer successivt lägga till titlar, utvärdera och ersätta de som inte håller måttet. Detta är ett mycket viktigt avtal för oss och kommer att stärka vår position på våra nyckelmarknader.

I samarbetet med Hub Media Group ingår även samproduktion av originalinnehåll som initialt kommer att finnas exklusivt på Mavshack.com och först efter en tid distribueras i andra kanaler. Hub Media ansvarar för den efterföljande distributionen av de samproducerade formaten och skapar därigenom en ny intäktsmöjlighet för de båda bolagen.

- Hub Media är mycket glada över att ingå ett avtal med en global aktör som Mavshack och tillsammans med dem utveckla originalinnehåll, säger Kevin Balheetchet, CEO Hub Media. Vi är sedan tidigare verksamma inom innehållsproduktion på en rad marknader och är mycket framgångsrika i detta.

Singapore 2014-10-30

För mer information kontakta
Jonas Litborn
President and CEO
[email protected]
+46 70 640 07 40

Marika Khodr
CMO
[email protected]
+46 70 640 68 83

Om Mavshack AB (publ)
Mavshack driver en av världens snabbast växande Internet-TV-tjänster med asiatiska filmer i HD, musikvideor och TV-serier utan reklam. Tjänsten, som bygger på streamingteknik, är tillgänglig via alla Internetanslutna enheter till en låg månadsavgift. Redan idag har Mavshack det största biblioteket av filippinska och indiska titlar och har tecknat avtal med Asiens ledande innehållsleverantörer.

Mavshack AB är ett publikt bolag listat på OMX Nasdaq First North med kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bankaktiebolag. Mer information om bolaget finns på www.mavshack.se.

Om Hub Media Group
Hub Media är en global film-, innehåll och formatdistributör med produktions- och finansieringsmöjligheter, IP-produktion, produktionstjänster, innehålls- och licensexpertis. Nyckelerbjudandet är konsulttjänster inom media management och att erbjuda kundanpassade lösningar till kabeloperatörer.

Hub Media bildades i Singapore 2007 och samproducerar och distribuerar innehåll som spänner över en rad olika genrer: barn, dokumentär, lifestyle, drama, film och format. 

Bifogade filer

mavshack_press_141030.pdf

Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank