Mavshack ingår samarbete med inredningsföretaget HIMLA

HIMLA satsar på liveshopping med start Q1 2022 tillsammans med Mavshack.

I samarbetet ingår att Mavshacks Liveshoppingteam tillsammans med Himla under Q1 2022 producerar ett flertal live-event med varierande tema. Den gemensamma ambitionen är ett långsiktigt samarbete där liveshopping är en återkommande och löpande marknadskanal för att interagera med kunder och stärka varumärket.

"Vi ser framemot att nå ut med inspiration till våra kunder på ett mer levande sätt och att göra HIMLA ännu mer tillgängligt för våra kunder", säger Annica Högström på Himla.

Himla vill både inspirera och utbilda marknaden och sina kunder genom sin expertis och fantastiska kvalitet och kollektioner för hemmets alla rum.

"Vi är väldigt glada över att HIMLA har valt oss som partner inom liveshopping och ser fram emot samarbetet", säger Anna Galaz, Marknads- och Försäljningschef på Mavshack Liveshopping.

HIMLA är ett svenskt inredningsföretag, som står för skandinavisk enkelhet och kreativa variationer på ett själfullt sätt. Med egen design formger och färgsätter Himla högkvalitativa textilier för hemmets alla rum.

Mavshack Liveshopping kombinerar det bästa med sociala medier med det bästa av personlig shopping för att skapa framtidens shoppingupplevelse. Företaget erbjuder både en mobil SaaS tjänst och fullskaliga produktioner i en av Nordeuropas största greenscreenstudio i Värtahamnen. Detta gör det möjligt för företag att skapa professionellt och interaktivt videoinnehåll i samband med marknadsföring av sina produkter.

För mer information om Mavshack, besök mavshack.se eller mavshack.live eller kontakta:

Tommy Carlstedt, VD Mavshack AB, Telefon 08 - 124 51 790

Om Mavshack
Mavshack är ett globalt mjukvaruföretag som är specialiserat på streaming. Företagets primära produkt är en egenutvecklad och molnbaserad plattform för liveshopping med vilken varumärken kan producera direktsänt och interaktivt videoinnehåll i marknadsföringssyfte. Plattformen gör det möjligt för företag att erbjuda digitala shoppingupplevelser som kan distribueras via webbplatser, sociala medier och andra digitala kanaler. Mavshacks liveshoppingsatsning startades under 2020 och har sitt huvudkontor i Stockholm.


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank