REGMAR

Mavshack ingår partnerskap med True North för att sälja abonnemang över disk (OTC) till utlandsboende filippiner

Mavshack ingår partnerskap med det filippinska bolaget True North Communication Solutions Corp. i syfte att sälja mavshack-abonnemang över disk (OTC) till utlandsboende filippiner runt om i världen. Genom partnerskapet skapar Mavshack en till säljkanal och ger sina kunder fler valmöjligheter kring hur de vill betala för produkten.

True North är ett företag som riktar sig mot utlandsboende filippiner och som har handelspartners i både Hong Kong och Singapore, länder kända för sin höga koncentration av filippinska medborgare. Som ett led i detta partnerskap har de första prenumerationerna redan börjat säljas via True Norths partnerbutiker i Singapore, både i köpcentrumet Lucky Plaza och på andra platser där filippinska invånare befinner sig. Målsättningen för såväl Mavshack som True North är att kunna skala upp samarbetet till fler områden där filippiner finns representerade, som bland annat Taiwan och Mellanöstern.

"Vi fortsätter att utvidga vår globala verksamhet för att ge så många inköpsalternativ som möjligt och därigenom kunna nå maximalt antal möjliga filippinska samhällen runt om i världen. Ända sedan vi inledde samarbetet med GMA har vi fått förfrågningar om deras innehåll från världens alla hörn av världen samtidigt som de vill köpa sina prenumerationer på olika sätt. Våra kunder gillar flexibilitet i sina inköp och vi vill ge dem den möjligheten. Precis som att vårt innehåll kan ses var du än vill och på vilken enhet du vill, på samma sätt strävar vi efter att kunna sälja prenumerationerna i det format våra kunder vill köpa dem, vare sig det är online eller OTC", säger Tommy Carlstedt, VD Mavshack AB.

"Vi på True North är glada att samarbeta med Mavshack för att sälja abonnemang OTC till filippiner som arbetar utomlands. Vi vet att ett stort segment av denna marknad föredrar att betala OTC snarare än online. Detta betalningsalternativ kommer därför ha möjlighet att passa denna marknad bättre. Vi tror också att etniskt innehåll ger betydande värde för filippiner som arbetar utomlands och som längtar efter de känslomässiga anknytningar som de har kvar i Filippinerna", tillägger Martin Nery, president, True North.

Stockholm den 17:e oktober 2019
Mavshack AB (publ)

För mer information vänligen kontakta:

VD Tommy Carlstedt
Telefon 08 1245179

Denna information är sådan information som Mavshack AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s
marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den
17 oktober 2019 kl. 16:00 CET.

Om Mavshack AB

Mavshack AB investerar i bolag med inriktning mot digital distribution. Koncernen består av dotterbolagen 24hTech, IPMovers, Your IT och Mavshack Movies samt intressebolaget Ambientmedia. Sedan 2007 förenklar vi våra kunders verksamhetsprocesser genom att erbjuda fullservice-tjänster inom helintegrerade plattformslösningar, streamingteknik, direct carrier billing och den senaste tekniken inom ljud, bild och AR-produktion. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon: 08 463 83 00, Email: [email protected]. Mer information finns på www.mavshack.se


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank