Mavshack i samarbete med Dallas lanserar ny visuell design

I dag lanserade Mavshack en ny visuell design vilket avsevärt förbättrar upplevelsen för internet-TV tjänstens användare. Mavshack har utvecklat den nya användarupplevelsen med svenska Dallas Motion Agency, vilka även har Sveriges Television, MTG, Discovery och C More i sin kundportfölj.

- Jag är mycket nöjd med den nya designen vi lanserat idag. Vi har ett bra samarbete med Dallas och deras mångåriga erfarenhet i branschen har varit värdefull för oss, säger Jonas Litborn, VD för Mavshack.

Inom kort kommer även Mavshacks abonnenter som använder iOS och Android appar uppleva en förbättrad upplevelse.

- Idag är Mavshack en av våra mest spännande klienter. Vi är väldigt stolta över resultatet vi lyckats åstadkomma tillsammans med Mavshack, säger Mattias Oliveira e Silva, Executive Producer Dallas Motion Agency.

 

Stockholm 2015-02-20

För mer information kontakta:
Jonas Litborn
President and CEO
[email protected] +46 70 640 07 40

Om Mavshack AB (publ)
Mavshack driver en av världens snabbast växande Internet-TV-tjänster med asiatisk underhållning. Tjänsten, som är tillgänglig via internetanslutna enheter, är genuint global och har idag användare i över 80 länder. Med det största biblioteket av filippinska och indiska titlar, samt avtal med Asiens ledande innehållsleverantörer, är Mavshack det självklara valet för högkvalitativ asiatisk underhållning runt om i världen.

Mavshack AB är ett publikt bolag listat på Nasdaq First North med kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bankaktiebolag. Mer information om bolaget finns på www.mavshack.se.

Bifogade filer

mavshack_press_150220.pdf

Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank