Mavshack genomför riktad nyemission

Styrelsen i Mavshack har beslutat att genomföra en riktad nyemission till en handfull privata investerare i enlighet med det mandat styrelsen erhöll av årsstämman 2014.

Totalt emitteras 4 000 000 aktier till kursen 5 SEK, innebärande en volymviktad rabatt om 8,3% baserat på de 10 senaste handelsdagarna. Bolaget tillförs därmed 20 miljoner kronor före emissionskostnader. Efter att nyemissionen registerats hos bolagsverket kommer Mavshack att ha totalt 35 458 545 aktier.

Emissionen genomförs för att skapa ytterligare utrymme för expansion av verksamheterna i Kina och Indien.

Stockholm den 23 juli 2013

Jonas Litborn
VD Mavshack


För mer information kontakta:
Jonas Litborn
President and CEO
[email protected]
+46 70 640 07 40

Marika Khodr 
Brand Manager
[email protected]
+46 70 640 68 83

Om Mavshack AB (publ)
Mavshack driver en av världens snabbast växande Internet-TV-tjänster med asiatiska filmer i HD, musikvideor och TV-serier utan reklam. Tjänsten, som bygger på streamingteknik, är tillgänglig via alla Internetanslutna enheter till en låg månadsavgift. Redan idag har Mavshack det största biblioteket av filippinska och indiska titlar och har tecknat avtal med Asiens ledande innehållsleverantörer.

Mavshack AB är ett publikt bolag listat på OMX Nasdaq First North med kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bankaktiebolag. Mer information om bolaget finns på www.mavshack.se.

 

Bifogade filer

mavshack_press_140723.pdf

Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank