Mavshack förvärvar rättigheter för Philippines Premier Volleyball League (PVL) 2022

Mavshack har förvärvat rättigheter för Philippines Premier Volleyball League (PVL) för säsongen 2022. Detta är en professionell volleyboll-liga för kvinnor som är en av de bästa ligorna i Filippinerna, om inte den bästa, som har lockat många av de bästa volleybolltalangerna i landet.

Mavshack har haft stor framgång med live-sportevent innan pandemin. Bland annat med PVL:s föregångare PSL. Därför ser Mavshack fram mot att återigen kunna erbjuda livesport på mavshack.com

Årets första PVL-turnering är fyra veckor lång med start den 16 mars 2022 och består av nio professionella lag. I förra årets final vann Cherry Tigo mot Creamline och kommer därför försöka försvara sin titel med ett lag byggt kring systrarna Jaja Santiago och Dindin Santiago-Manabat tillsammans med den tidigare UST-stjärnan E-J Laure som bidrar till truppen.

"När proffsidrotten i Filippinerna sakta återvänder efter uppehåll i samband med covid, vill Mavshack återta sin position som den ledande distributören av direktsänd sport från Filippinerna, särskilt volleyboll för kvinnor. Volleybollen har varit ett av Mavshacks mest populära innehåll och vi kommer fortsätta sträva efter att alltid erbjuda kunderna bästa möjliga underhållning ." säger Tommy Carlstedt, vd för Mavshack AB.

För mer information om Mavshack, besök mavshack.se, mavshack.live eller kontakta:

Tommy Carlstedt, VD Mavshack AB, Telefon 08 - 124 51 790

Om Mavshack
Mavshack är ett globalt mjukvaruföretag som sedan 2006 är specialiserat på streaming. Företagets primära produkt är en egenutvecklad och molnbaserad plattform för liveshopping med vilken varumärken kan producera direktsänt och interaktivt videoinnehåll i marknadsföringssyfte. Plattformen gör det möjligt för företag att erbjuda digitala shoppingupplevelser som kan distribueras via webbplatser, sociala medier och andra digitala kanaler. Mavshacks liveshoppingsatsning startades under 2020 och har sitt huvudkontor i Stockholm.


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank