Mavshack förstärker organisationen i Indien

Mavshack Live välkomnar Swapnil Rawal som försäljningschef för liveshoppingverksamheten i Indien. Swapnil har mer än nio års erfarenhet av försäljning och affärsutveckling av e-handelsplattformar såsom Amazon och Flipcard i Indien. Swapnil blir en del av Mavshacks befintliga Indiska organisation och rekryteringen är en viktig del av för bolagets tillväxtstrategi inom liveshopping.

"Den indiska marknaden skiljer sig från de i västerländska och kräver ett specialiserat tillvägagångssätt när det gäller liveshopping. Lanseringen är definitivt utmanande, med en mängd nya aktörer som har dykt upp på marknaden nyligen, men den indiska marknaden för onlineförsäljning är stor och uppvisar stark tillväxt." säger Swapnil Rawal.

"Efter att ha lanserat Mavshack Liveshopping i Sverige under 2021 ser jag det nu som ett naturligt nästa steg att utnyttja Mavshacks närvaro i Indien för att utforska och utnyttja de möjligheter som finns inom onlinemarknaden. Enligt flera internationella byråer kommer Indien att vara det snabbast växande landet i världen 2022 och mycket av denna tillväxt kommer i form av att fler och fler detaljhandelsköp sker online." säger Tommy Carlstedt, vd för Mavshack AB.

För mer information om Mavshack i Indien kontakta:

Anand Jhingan, [email protected], Head of Operations India eller
Swapnil Rawal, [email protected], Head of Sales Mavshack Live India

För mer information om Mavshack, besök mavshack.se, mavshack.live eller kontakta:

Tommy Carlstedt, vd Mavshack AB, Telefon 08 - 124 51 790

Om Mavshack

Mavshack är ett globalt mjukvaruföretag som är specialiserat på streaming. Företagets primära produkt är en egenutvecklad och molnbaserad plattform för liveshopping med vilken varumärken kan producera direktsänt och interaktivt videoinnehåll i marknadsföringssyfte. Plattformen gör det möjligt för företag att erbjuda digitala shoppingupplevelser som kan distribueras via webbplatser, sociala medier och andra digitala kanaler. Mavshacks liveshoppingsatsning startades under 2020 och har sitt huvudkontor i Stockholm.


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank