Mavshack förlänger licensavtal gällande filippinskt innehåll

Mavshack har förlängt licensavtalet med Filippinska TV Stationen, TV5, med ytterligare 12 månader. TV5 erbjuder Mavshacks kunder, utanför Filippinerna, live-sport, live-nyheter och TV-serier.

"Vi är glada över vårt nära samarbete med TV5 och att kunna ge den filippinska diasporan tillgång till det bästa möjliga innehållet via Mavshacks globala streamingplattform." säger Tommy Carlstedt, VD för Mavshack AB.

Samarbetet inleddes i maj 2015 när Mavshack och Pilipinas Global Network Limited undertecknade det första licensavtalet gällande live-sport, nyheter och VOD TV-serier samt filmer. Avtalsförlängningen gäller till och med 30:e april 2018.

18:e juli, 2017

För vidare information, vänligen kontakta
VD Tommy Carlstedt, tel: 08 124 51 790

Denna information är sådan information som Mavshack AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanståendekontaktpersons försorg, för offentliggörande den 18 juli 2017 kl. 15:00 CET.

Om Mavshack AB (publ)
Mavshack driver en global Internet-TV-tjänst med asiatisk underhållning. Tjänsten, som är tillgänglig via internetanslutna enheter, är genuint global och har idag användare i över 80 länder. Med det största biblioteket av filippinska och indiska titlar, samt avtal med Asiens ledande innehållsleverantörer, är Mavshack det självklara valet för asiatisk underhållning runt om i världen. Bolaget driver sin verksamhet på en egenutvecklad teknikplattform.

Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North med kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank. Mer information om bolaget finns på www.mavshack.se


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank