Mavshack fördjupar samarbetet med GMA i Australien och Nya Zeeland

Mavshack.com har sedan två år tillbaka ett globalt, icke exluslusivt, samarbetsavtal med det filipinska mediahuset GMA. Mavshack har nu utsetts av GMA till förstahands-leverantör i Australien och Nya Zeeland där de tre kanalerna; GMA Pinoy TV, GMA Life TV och GMA News TV endast kommer finnas tillgängliga på samtliga plattformar via mavshack.com.

"Vi har arbetat med GMA under de senaste två åren och den här utnämningen visar på det gemensamma förtroende som vi byggt upp mellan parterna. Mavshack ser fram emot ett fördjupat samarbete med GMA i Australien och Nya Zeeland till att börja med." säger Tommy Carlstedt, VD Mavshack AB.

För mer information om Mavshack, besök mavshack.se, mavshack.live eller kontakta:

Tommy Carlstedt, VD Mavshack AB, Telefon 08 - 124 51 790

Om Mavshack

Mavshack är ett globalt mjukvaruföretag som sedan 2006 är specialiserat på streaming. Företagets primära produkt är en egenutvecklad och molnbaserad plattform för liveshopping med vilken varumärken kan producera direktsänt och interaktivt videoinnehåll i marknadsföringssyfte. Plattformen gör det möjligt för företag att erbjuda digitala shoppingupplevelser som kan distribueras via webbplatser, sociala medier och andra digitala kanaler. Mavshacks liveshoppingsatsning startades under 2020 och har sitt huvudkontor i Stockholm.


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank