Mavshack får exklusiv licens för streaming och nedladdning av Filippinska blockbusterfilmen Felix Manalo

Mavshack och det filippinska produktions- och distributionsbolaget Viva Entertainment genomför tillsammans en exklusiv digital premiär av blockbuster-filmen Felix Manalo över hela världen. Filmen är baserad på pastorn Felix Manalos livshistoria. I Filippinerna är Felix Manalo känd för sitt starka spirituella engagemang och stora bidrag till samhället.

Filmen blir tillgänglig för streaming och permanent nedladdning den 30 december 2015. För detta ändamål har Mavshack utvecklat en ny och mycket skalbar teknisk lösning som gör det möjligt för 100 000-tals tittare att samtidigt se filmen via streaming.

- Vi är glada över att få samarbeta med Mavshack i detta projekt. Det är första gången vi distribuerar en film digitalt på detta sätt. Underhållningsindustrin utvecklas snabbt och vi måste hitta nya sätt att distribuera filmer på, säger Vincent Del Rosario, VD, Viva Entertainment.

Den exklusiva digitala premiären kostar10 USD. För det får tittaren tillgång till filmen både genom streaming och via permanent nedladdning. I priset ingår även en månads prenumeration av Mavshacks streaming-tjänst. Mavshack kommer betala en royalty för den exklusiva rättigheten som bygger på hur stor intäkten kommer att bli. Mavshacks åtagande är att tillhandahålla den tekniska lösningen avseende streaming, nedladdning och betalningssystem.

- Vi har utvecklat en skalbar teknisk lösning för detta projekt. Genom att utnyttja vår erfarenhet av global streaming, betalningslösningar och geografiskt spridda marknader, har vi skapat en plattform som även kan nyttjas för framtida projekt. Den här typen av projekt genererar nya intäktsströmmar och skapar samtidigt förutsättningar att utveckla vår verksamhet ytterligare, säger Anders Lindén, VD, Mavshack.

Filmen har slagit två Guinness världsrekord, däribland världens största publik vid en filmpremiär* sedan den släpptes på bio i oktober 2015. Den har också visats i flera asiatiska länder, USA samt i större europeiska länder såsom England, Italien och Frankrike. Den globala digitala premiären blir nästa steg i filmens massiva lansering.

*Information om filmens världsrekord: http://www.guinnessworldrecords.com/news/2015/10/philippine-film-portraying-%E2%80%9Cfelix- manalo%E2%80%9D-breaks-two-world-records-at-this-weeken-399601

För mer information om filmen Felix Manalo vänligen besök:
www.felixmanalothemovie.com

10 december 2015

För mer information vänligen kontakta:
VD Anders Lindén, Telefon: 08 12451790

Om Mavshack AB (publ)
Mavshack driver en global Internet-TV-tjänst med asiatisk underhållning. Tjänsten, som är tillgänglig via internetanslutna enheter, är genuint global och har idag användare i över 80 länder. Med det största biblioteket av filippinska och indiska titlar, samt avtal med Asiens ledande innehållsleverantörer, är Mavshack det självklara valet för asiatisk underhållning runt om i världen. Bolaget driver sin verksamhet på en egenutvecklad teknikplattform.

Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North med kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bankaktiebolag. Mer information om bolaget finns på www.mavshack.se


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank