Mavshack breddar sitt utbud till den filippinska diasporan genom att publicera nyheter som en kategori av innehåll

Dagliga morgon- och kvällsnyheter tillsammans med en populär TV-show som kommenterar aktuella händelser publiceras från och med denna vecka på Mavshack. Detta är ett strategiskt drag för att locka nya abonnenter som vill ha något mer än underhållning samt erbjuder en möjlighet för alla abonnenter att hålla sig uppdaterade om vad som händer hemma i Filippinerna lite mer utförligt än i internationell media.

"Aksyon TV News", är ett av de ledande nyhetsprogrammen i Filippinerna som kommer att publiceras på Mavshacks media plattform. Programmet sänds på morgonen som "Aksyon sa Umaga" (morgonnyheter) och på kvällen som "Akyson Prime" (Senaste Nytt), vilka båda Mavshack kommer att publicera samma dag som live sändningen. Dessa nyhetsprogram omfattar lokala nyheter, aktualiteter i hemlandet, sport, kultur, internationella nyheter och redaktionella kommentarer. Det syftar till att hålla Mavshacks abonnenter uppdaterade om de senaste händelserna i Filippinerna.

Som komplement till dessa nyheter publiceras "Word of the Lourd " en TV-show som kommenterar offentliga angelägenheter, aktuella händelser och samhällsfrågor på ett lite annorlunda sätt. Det levererar aktuella frågor genom sin värd Lourd De Veyra som är en mycket populär person i Filippinerna.

Båda programmen har möjliggjorts genom Mavshacks samarbete med Pilipinas Global Network (PGN), ett företag ägt av TV5 i Filippinerna.

- Införandet av nyheter med redaktionella kommentarer främjar vår drivkraft att leverera färskt och relevant innehåll till våra abonnenter. Introduktionen av nyheter syftar till att våra abonnenter ska känna sig lite närmare sitt hem eller ursprung och därigenom öka både upplevelse och lojalitet , säger Rainier David, VD för Mavshack

8 juni 2016

För mer information vänligen kontakta :
VD Rainier David, Telefon 08 12451790
CFO P-O Östberg, Telefon 08 12451790

Om Mavshack AB (publ)

Mavshack driver en global Internet-TV-tjänst med asiatisk underhållning. Tjänsten, som är tillgänglig via internetanslutna enheter, är genuint global och har idag användare i över 80 länder. Med det största biblioteket av filippinska och indiska titlar, samt avtal med Asiens ledande innehållsleverantörer, är Mavshack det självklara valet för asiatisk underhållning runt om i världen. Bolaget driver sin verksamhet på en egenutvecklad teknikplattform.

Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North med kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bankaktiebolag. Mer information om bolaget finns på www.mavshack.se


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank