Marknadsuppdatering januari 2018

24hTech - Initierade leverans av plattform till HomeTV.se

Den 6:e februari lanserades HomeTV.se i Sverige. Veckorna innan genomfördes en exklusiv premiär för medlemmar i JulaClub. Faktureringen för 24hTech uppgick till 120 000 kronor (0 - 2017). Målsättning för 2018 är att hitta fler samarbeten gällande streaming där företaget kan bidra med sin expertis samtidigt som vi fortsätter att växa med HomeTV.se.

IPMovers - Fortsatt positivt flöde

Även denna månad har IPMovers fortsatt arbeta med de långsiktiga IT-konsultuppdrag som fanns vid tidpunkten för förvärvet av bolaget. Faktureringen för IPMovers uppgick till 470 000 kronor (0 - 2017) under månaden. Vi har påbörjat rekrytering av fler kollegor i Indien för kommande projekt.

Mavshack Movies - Ser över marknadssamarbeten

Försäljningen uppgick till 223 773 abonnemang under månaden (303 686 - 2017). Den något lägre försäljningen jämfört föregående år är hänförligt till de förändrade marknadsföringsreglerna i framförallt Förenade Arabemiraten som kom på plats under första halvåret 2017. Estimerad intäkt från försäljningen är ca 1 350 000 kronor.

För januari ser vi en ökning av månadsabonnemang jämfört med tidigare månader vilket i sin tur är relaterat till en kampanj tillsammans med Etisalat. Priset på ett månadsabonnemang är 30 AED som kan jämföras med 3 AED för ett dagspass. Vi är väldigt nöjda med samarbetet med Etisalat och kommer framöver att göra fler riktade kampanjer direkt med våra Telcopartners.

"Under större delen av 2017 arbetade vi aktivt för att bredda intäktsbasen för koncernen. Genom förvärvet av IPMovers och nya intäktsströmmar för 24hTech skapar vi en situation som gör oss mindre beroende av abonnemangsförsäljningen för Mavshack Movies. Insatserna gör vi för att skapa en stabil grund för koncernen att stå på och därefter kunna investera mer i Movies för den globala marknaden. Redan nu börjar vi se frukten av detta arbete", säger Tommy Carlstedt, VD, Mavshack AB.

14:e februari 2018

Mavshack AB kontakt:
VD, Tommy Carlstedt
08 124 517 90

Denna information är sådan information som Mavshack AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 14:e februari 2018 kl. 09:15 CET.

Om Mavshack AB
Mavshack AB investerar i bolag med inriktning mot digital distribution. Koncernen består av dotterbolagen 24hTech IPMovers och Mavshack Movies samt intressebolaget Ambientmedia. Sedan 2007 förenklar vi våra kunders verksamhetsprocesser genom att erbjuda fullservice-tjänster inom helintegrerade plattformslösningar, streamingteknik, direct carrier billing och den senaste tekniken inom ljud, bild och AR-produktion. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank. Mer information finns på www.mavshack.se


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank