Marknadsuppdatering februari 2018

24hTech - Vidareutveckling av plattform

Faktureringen för 24hTech uppgick till 305 000 kronor (0 - 17). Företaget fortsätter arbeta för en breddning av kundbasen för att utveckla relationerna till fler potentiella kunder. 24hTech är ett av Sveriges äldsta företag med streamingkompetens och har på egen hand utvecklat en mycket effektiv plattform för streamingtjänster som passar många andra aktörer, både inom Sverige och utomlands.

IPMovers - Expansion i Indien

De första rekryteringarna är nu klara och vi fortsätter rekryteringsarbetet för vårt indiska kontor. Faktureringen för IPMovers uppgick till 453 000 kronor (0 - 2017) under månaden. Fokus är att hitta ytterligare kunder Sverige som har behov av IT-utveckling av exempelvis Appar och AR/VR-lösningar där vi har mycket god kompetens och även flertalet svenska referenskunder.

Mavshack Movies - Ser över marknadssamarbeten

Försäljningen uppgick till 158 367 abonnemang under månaden (251 679 - 17). Det bör noteras att Movies viktar över sin försäljning allt mer mot månadsabonnemang för att reducera försäljningskostnader samtidigt som intäkterna blir mer stabila över tid. Vi har samtidigt varit medvetet försiktiga gällande vår marknadsföring under de första månaderna 2018. Avsikten är att finna ännu mer effektiva samarbeten som kan hjälpa oss att generera önskad tillväxt för vår globala streamingplattformen. Beräknad intäkt från försäljningen är ca 1 050 000 kronor.

"Samtliga enheter presterar riktigt bra. Jag gläds över koncernens framsteg och det ger mig perspektiv när jag läser nyheter som pekar på en tuff situation för vissa inom vår bransch (streamingtjänster) just nu. Vi har gjort jobbet (reducerat kostnader och förstärkt intäktssidan samt breddat vår verksamhet) för att skapa goda förutsättningar för vår effektiva plattform där vi definitivt platsar som leverantör av streamingtjänster i världsklass", säger Tommy Carlstedt, VD, Mavshack AB.

9:e mars 2018

Mavshack AB kontakt:
VD, Tommy Carlstedt
08 124 517 90

Denna information är sådan information som Mavshack AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 9:e mars 2018 kl. 08:55 CET.

Om Mavshack AB
Mavshack AB investerar i bolag med inriktning mot digital distribution. Koncernen består av dotterbolagen 24hTech IPMovers och Mavshack Movies samt intressebolaget Ambientmedia. Sedan 2007 förenklar vi våra kunders verksamhetsprocesser genom att erbjuda fullservice-tjänster inom helintegrerade plattformslösningar, streamingteknik, direct carrier billing och den senaste tekniken inom ljud, bild och AR-produktion. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank. Mer information finns på www.mavshack.se


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank